Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éreztessem vele hogy valóban fontos nekem?
Figyelt kérdés
Van egy nő akivel kollégák voltunk egy ideig,amikor meg ismertem már szimpatikus volt de nem kezdeményeztem,körülbelül egy fél év telt el mikor úgy gondoltam hogy meg szeretném jobban ismerni,el hívtam hogy hogy ismerjük meg egymást jobban de akkor nemet mondott mert egy másik srác volt a képben, ezt tiszteletben tartottam. Érdekes hogy ezek után kezdtünk el többet beszélgetni. Mostanra sok dolgot meg tudtunk a másikról,sokat beszélgettünk,nekem idő közben egyre szimpatikusabb lett a személyisége,és úgy érzem van benne valami plusz amit eddig olyan kevés alkalommal éreztem más nőknél,volt is egy föllángolás bennem és ezt persze ő is észre vette,akkor el mondta hogy nem szeretne kapcsolatot és hogy most sincs éppen párja. Sokat beszélgettünk erről,nagyot csalódott de arról nem beszélt hogy mi történt vele,azt mondta hogy újra össze kell magát szednie mert most nem tud így új kapcsolatba bele menni,persze ezt meg értem.Idő közben amikor nem látom vagy nem tudok róla semmit akkor hiányzik és aggódom érte,tisztában vagyok azzal hogy hogyan érzek iránta és miért,csak annyira bonyolultnak tűnik ez a helyzet,nem szeretném ha csak úgy el sétálnánk egymás mellett az életben,de tudom hogy erőltetni bármit is nem szabad mert abból csak baj lesz, ezek ellenére bennem van az hogy mennyire szeretném jobban meg ismerni,közelebbről. Nagyon rossz néha. Beszélgetünk és rossz hogy nem mondhatom el neki hogy mit érzek valójában.Ti mit gondoltok erről? Volt már valaki hasonló helyzetben? A válaszokat előre is köszönöm.2021. aug. 8. 06:07
31/31 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, én sem hiszem hogy túl tudom magam tenni rajta, ha most egy ideig nem is találkozunk vagy beszélünk akkor is mi marad ha ismerősök leszünk, hallgassam hogy szenved vagy esetleg boldog mással, gondoltam én is erre és nem hiszem hogy menni fog,de nagyon nehéz egy ilyen embert elengedni
2021. szept. 24. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!