Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan éreztessem vele hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éreztessem vele hogy valóban fontos nekem?

Figyelt kérdés
Van egy nő akivel kollégák voltunk egy ideig,amikor meg ismertem már szimpatikus volt de nem kezdeményeztem,körülbelül egy fél év telt el mikor úgy gondoltam hogy meg szeretném jobban ismerni,el hívtam hogy hogy ismerjük meg egymást jobban de akkor nemet mondott mert egy másik srác volt a képben, ezt tiszteletben tartottam. Érdekes hogy ezek után kezdtünk el többet beszélgetni. Mostanra sok dolgot meg tudtunk a másikról,sokat beszélgettünk,nekem idő közben egyre szimpatikusabb lett a személyisége,és úgy érzem van benne valami plusz amit eddig olyan kevés alkalommal éreztem más nőknél,volt is egy föllángolás bennem és ezt persze ő is észre vette,akkor el mondta hogy nem szeretne kapcsolatot és hogy most sincs éppen párja. Sokat beszélgettünk erről,nagyot csalódott de arról nem beszélt hogy mi történt vele,azt mondta hogy újra össze kell magát szednie mert most nem tud így új kapcsolatba bele menni,persze ezt meg értem.Idő közben amikor nem látom vagy nem tudok róla semmit akkor hiányzik és aggódom érte,tisztában vagyok azzal hogy hogyan érzek iránta és miért,csak annyira bonyolultnak tűnik ez a helyzet,nem szeretném ha csak úgy el sétálnánk egymás mellett az életben,de tudom hogy erőltetni bármit is nem szabad mert abból csak baj lesz, ezek ellenére bennem van az hogy mennyire szeretném jobban meg ismerni,közelebbről. Nagyon rossz néha. Beszélgetünk és rossz hogy nem mondhatom el neki hogy mit érzek valójában.Ti mit gondoltok erről? Volt már valaki hasonló helyzetben? A válaszokat előre is köszönöm.

2021. aug. 8. 06:07
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
#9 Nem akarok okoskodni mert nem vagyok egy olyan típusú ember, csak a tapasztalataim alapján beszélek. Tudod lehet ha el mondanád amit érzel vele kapcsolatban lehet meg változna a helyzet,ha ismered annyira hogy tudod hogy egy intelligens jó szándékú ember akkor lehet többre mennél ha őszintén el mondanád neki hogy mit érzel iránta,ha barátságot mert fontos neked mint ember és barát illetve fontos számodra a véleménye a társasága akkor nem biztos hogy rossz néven veszi és továbbra is jó kapcsolatot tudtok majd ápolni egymással.Nem minden férfi egyforma. Vannak akiknek az érzelmek fontosak, az hogy mit gondol vagy érez a másik róla.
2021. aug. 8. 15:23
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak.

Nem érted, hogy jelenleg nincs abban az élethelyzetben a nő? De ha rendezi a dolgait, akkor lehet belőle bármi. Ezért van az, hogy a kérdező választhat. Vagy kivár, vagy pedig színt vall. Utána már tudni fogja merre billen a mérleg nyelve.

Az hogy neked az a pasi nem kell, nem jelenti azt, hogy mások is így gondolják ahogy te. Nem lehet mindenkire ugyan azt a sémát ráhúzni és általánosítani.

Jelenleg én sem vagyok abban az élethelyzetben hogy valakivel is tudjak bármit kezdeni, pedig volna rá jelentkező és szeretnék is valamit a másiktól, de jelenleg nem lehet kivitelezni. Előbb magam sorát kell rendeznem és utána tudok jelen lenni a másik életében ahogy szeretnénk és ő ezt tudja, mivel én is ezt mondtam akkor. Nem véletlenül írtam, amit.

Tehát itt valójában a kérdező kitartásán és türelmén is múlik a végkimenet és hogy a lány tudja e rendezni maga körül a dolgait. Igazából három lehetősége van a kérdezőnek.;:

- hagyja és kilép az életéből

- vagy kivár és mellette marad míg lerendezi a nő a dolgait, ez eltarthat egy ideig

- vagy színt vall, hogy szereti és hogy gondolja a továbbiakban -->ezzel rövidre tudja zárni a dilemmát, vagy vagy alapon.

Ezért nem lehet és nem szabad általánosítani. Ami a te élethelyzeted, az a másiknak más. Ezért van választási lehetőség a kérdezőnek.

Rajtuk múlik mi lesz a továbbiakban. Én szorítok a pozitív végkifejlethez.

2021. aug. 8. 15:27
 13/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket.
2021. aug. 8. 19:17
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Nincs mit. Mit döntöttél kérdező?

Illetve kíváncsi vagyok hogy mi lesz belőle, úgyhogy ha szeretnéd, akkor megírhatod itt vagy akár privátban. Érdekel

2021. aug. 8. 19:29
 15/31 Senior Séf ***** válasza:
100%
Elég,, ha figyelsz rá. De ne ess abba a hibába, hogy ha elmeséli valami problémáját, megoldásokat keresel rájuk. Nem tanácsot vár, hanem hogy meghallgasd.
2021. aug. 10. 16:35
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Történt azóta valami fejlemény?
2021. aug. 16. 10:12
 17/31 A kérdező kommentje:
Nem akarok semmit sem siettetni,úgy érzem ha türelmes leszek akkor ad egy esélyt a kapcsolatnak.
2021. aug. 18. 08:50
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó. Csak türelem és kitartás. Megy ez. Sok sikert és boldogságot nektek :)))
2021. aug. 20. 15:24
 19/31 A kérdező kommentje:
A minap újra beszélgettünk,azt írta hogy nem tud bízni az emberekben,csúnyán átverték megalázták, mondtam hogy bennem bízhat de sajnos nem tud. Meg értem mert voltam hasonló helyzetben,mondtam hogy a bizalomnak is idő kell mire ki alakul két ember között azt mondta ezt ő is tudja, de falakat épített maga köré amit reméli hogy majd idővel le tud rombolni. Én úgy érzem hogy őszinte velem ezért nem erőltetem a dolgot tovább,ezt neki kell egyedül végig csinálnia,úgy érzem nem fogad el senkitől sem segítsége,vagy legalábbis tőlem nem,azt mondta hogy jól esik neki hogy oda figyelek rá,mégis most úgy érzem nem vagyok rá hatással,eldöntötte és kész. Remélem az élet segít neki megérteni sok dolgot és még egyszer talán találkozunk más körülmények között az életben.
2021. aug. 25. 04:44
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

9-es akkor meg kellett volna mondanod neki nyíltan hogy nem szeretnél tőle semmit és nem mellébeszélni hogy nem hiszel a szerelemben. Azert az nem ugyanaz mikozben azt gondoltad hogy nem tole varod ezeket az érzéseket. Vesztegeted ezzel is az idejet ha nem mondod nyíltan azt a szót, hogy nem. Ha nem érti meg es zaklat akkor lehet tavolsagtartasit kerni, de ugye itt szimplan nem erről van szó.

A kérdező válaszát meg félreértik egyesek. A hölgy azt mondta nagyot csalódott ezért addig nem akar kapcsolatot amíg nem tette rendbe magát lelkileg. Ez azt jelenti hogy elutasitja ugyan de nyitva hagyott kérdés ezért írták a többiek hogy legyen vele türelmes. Ha netalántán olyan lenne mint 9-es akkor nem beszélgetett volna a kérdezővel olyan meghitten de ugye volt egy helyzet is a csalódás mellett. Akkor neki más tetszett ergo szó nincs róla hogy a kérdező zaklató módjára futna utána csak szimplán érzései lettek később amiről ő se tehet. Ostoba ember erre azt mondja hogy zaklatás. Micsoda? Az, hogy tetszik neki és érez iránta? Nem az nem az. Az ilyen emberek óvodásak pláne az aki ugy is kezeli az ilyen embert aki nem zaklatta az érzéseivel, attól függetlenül hogy tetszett neki.

Aki ezt mondja hogy nagyott csalódott és érezhető a testbeszédéből azt komolyan kell venni, de ezt a mondatot is mert ezzel nem csak magát védi de jelzi hogy mivel nem áll készen egy újabb kapcsolatra vagy egyáltalán nem tud már úgy bízni senkiben de nyitva hagy egy ajtot hogy hatha megis ez nagy szerelem lesz. Szerintem ez a sanszosabb de kezelje ugy a kerdezo hogy vagy vagy. Ettol fuggetlenul o is tudja hogy vannak jo emberek de nem akarja hogy szenvedjen az akivel megprobalna mert még nem áll készen kapcsolatra.

Nem hinnem hogy kamuzna es nem kene ezt igy kifikazni hogy de megsem bizik benned mert nem mondja el mi volt. Ez nem igy mukodik.

2021. aug. 25. 06:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!