Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy az ember megérzi azt hogy ő lesz az igaz?
Figyelt kérdés
Én most egy lánynál ezt érzem, sosem volt velem még ilyen.
Sok dologban különbözünk, de még is megszerettük egymást. Ráadásul egy szép lány, szóval bárkit megkaphatna de még is megszeretett pedig nem vagyok valami nagyszám.
2021. aug. 6. 22:08
1/11 anonim válasza:
Nem igazán. Ezekből lesznek a hatalmas pofáraesések.😀
2/11 anonim válasza:
Nekem az ilyenből eddig mindig nagy bukta lett.
De lehet, hogy valakinél működik, passz.
3/11 anonim válasza:
Nekem két tartós kapcsolatom volt eddig (1,5 és 3,5 év). Mindkettő lányról azt hittem ő lesz a feleségem. Csalódnom kellett. Nem ezen múlik.
4/11 anonim válasza:
Mo.-n ez nem lehetséges, mert ha ez megvalósulna, akkor nem lenne annyi válás, szakítás, megcsalás, és tsi.
5/11 anonim válasza:
Egész életem során nagyon sokszor bejött számos területen (nem csak párkeresés témában) ez a megérzős/intuitív dolog és tényleg eléggé hátborzongató módon sültek el ezek. Azt leszögezem, hogy ritkák voltak ezek.
Aztán az exemre is jött ez az érzés, hogy hűha ő lesz az igazi. Szóval ex. :D Ráadásul ő szakított.
Kiábrándultam ebből, sajnos. Azóta nem is volt ilyen, mintha elvágták volna. (Október végén lesz 3 éve) :)
6/11 anonim válasza:
Nem.Egy csomó nő mindenkiről azt gondolja, aztán a nagy számok törvénye alapján, van, amikor bejön.
7/11 anonim válasza:
Első randin tudtam, hogy ő lesz a férjem. Így is lett. 😊
8/11 anonim válasza:
Hát a leírtak alapján ő ugyan nem az igazi, mert a különbségek miatt idővel kinyírjátok egymást... de amíg a kémia működik, addig nagyon izgalmasak lesztek egymás számára. Élvezzétek ki ezt az időszakot, és rakjátok el a szép emlékek polcra 😉
9/11 anonim válasza:
nincs igazi, szerelemnek hívják ami egy kémiai folyamat és legalább 1 millió ember a földön kiválthatja ezt belőled.
10/11 anonim válasza:
Én ezt nagy baromságnak tartottam. Aztán találkoztam valakivel, akiről az volt az első gondolatom, mikor megláttam, hogy ő az. Röhejesnek tűnt. Az első randi óta együtt élünk, 10 éve vagyunk házasok. A mai napig nem értem, de mindketten teljesen biztosak voltunk benne akkor, mikor bemutattak minket egymásnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!