Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmet vagy barátságo(ka)t keressek az én helyzetem alapján? Hogyan járnék jobban? 20/l
Nagyon röviden:
Új város, új emberek. Régi barátnőim nem maradtak mellettem, mert senki sem kereste a másikat. Csak általános suliban voltak barátaim, középsuliban nem tudtam kapcsolatokat kialakítani.
Volt egy internetes kapcsolatom, ahol volt egy találka útközben, de hiba volt belemennem. A magány miatt maradtam tovább a mérgező társaságában. Nos, legalább nem indulok nulláról, viszont azóta még nehezebben ismerkedem, pedig hiszem azt, hogy léteznek jólelkű emberek. Nyilván velük szeretnék lenni, de a tapasztalatom alapján nincsenek a közelemben. Az emberek szemébe sem merek nézni.
Úgy gondolom, hogy egy párkapcsolat megoldaná a belső feszültségem/önbizalmam/magányom/unalmas perceim, viszont ha ez is balul sül el, akkor tényleg kitaposott út a depresszióhoz.
Vagy jobb lenne barátságból szerelem? Vagy simán barátnőket szerezzek és majd ahogyan alakul tovább?

Fiatal nő vagy, ha külsőleg nincs nagy gond pasid úgyis lesz, amint nem csak a földet nézed, de a szemeket is.
Próbálj barátkozni, az több munkát kíván, mintbepasizni.

Ismerd meg magadat belülről.
Tegyél magadban rendet.
Szép lassan építsd fel magadat,nézz bele az emberek szemébe,ha tetszik valaki szemezz vele ő sem fog megharapni,első lépésének szerintem jó.
Ha rosszabbul érzed magadat menny el pszichológushoz,nincs mitől félni,nem harap.
Helyileg merre vagy?

Nem szavaztam egyikre sem, mert:
"Az emberek szemébe sem merek nézni."
Ezzel kéne valamit kezdened első lépésként. Minden mást csak utána.

Szerintem igen elsőkörben magadat kell megtalálni, építeni, aztán igaz(!!) barátokat. És végül a kapcsolatot, mire rendbe jössz lelkileg.
Téves elképzelés hogy az önbizalmi problemákat egy kapcsolat oldja meg.
Ezt mindig magadban kell lerendezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!