Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudom megélni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom megélni a szerelmet?

Figyelt kérdés

Elég sok férfi vonzónak tart és többen akartak már tőlem komolyabbat is, ezalatt értem azokat a férfiakat is, akik külsőleg is teljesen jók voltak, a társaságukban is jól éreztem magam, ezek között voltak olyan férfiak, akik elég tehetősek (ezt azért emelem ki, mert a barátaim egy része azt mondja, hogy hülye vagyok, amiért főképp ilyen férfiaktól sem akarok semmit). Egyszóval tényleg a férfiak nagyrésze teljesen megfelelő lett volna párkapcsolatra, (azok is akik nem gazdagok, hisz velük sem volt semmi probléma), de valamiért nem megy.

15 évesen voltam először "szerelmes", bár nem tudom, hogy ez annak nevezhető-e, szerelmes voltam a szomszéd fiúba, akinek én nem tetszettem, így ez inkább plátói volt. 17 évesen összejöttem egy sráccal, aki nagyon jó barátom volt, szerelmes volt belém és én is szerettem őt, de nem voltam szerelmes, nem éreztem azt, amit mások, pillangókat a gyomromban vagy hogy is szokták mondani. Idővel nagyon megszerettem őt, és azt hiszem szerettem, de nem tudom... Nem úgy, mint ahogyan azt mások elmondják, hogy milyen. Nem úgy, mint azt a srácot 15 évesen.

Ez 5 évig tartott.

Szakítás után volt 2 egyéjszakás kalandom, amit egyáltalán nem élveztem, nulla érzelem nélkül nekem ez nem megy, viszont azóta még annyit sem tudok senki iránt érezni, amit az exem iránt.

Most 24 éves vagyok, nem keresek párkapcsolatot ugyebár, de ennek ellenére a környezetemben mindig akadnak olyan férfiak, akik próbálkoznak. Sokszor gondolkodom azon, hogy jó lenne kapcsolatban lenni, de nincs olyan férfi, aki megfogna. Egyébként nem lehet azt mondani, hogy képtelen lennék mélyebb érzelmekre, nagyon családcentrikus vagyok, imádom a szüleimet és a testvéreimet, sőt a barátaimat is, rengeteget foglalkozom velük és ha X ideje nem látom őket nagyon hiányoznak, szóval ezzel nincs probléma.

Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett. De mi lehet a probléma? Csinos, szép lány vagyok, nincsenek önértékelési problémáim, nincsenek nagy elvárásaim, sőt igazából nincsenek is, mivel tényleg rengeteg olyan férfit ismertem meg, akikkel semmi probléma nem volt, de valahogy mégsem tud érdekelni senki.

2021. aug. 5. 19:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%

Nem lehet, hogy igazából még mindig azt a srácot szereted, akit 15 évesen? Ha ő esetleg megkeresne téged, vele eltudnál képzelni komolyabbat?

Ez nem hülyeség, sokan tudnak ilyen mélyen szeretni valakit,(akihez lényegében sosem volt közük), és emiatt más iránt nem tudnak komolyabban közeledni. Viszont ha ez így van, akkor nem tudom, hogy mi lehetne a megoldás a problémára.

2021. aug. 5. 19:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nincs veled. Attól, hogy rendben van valaki külsőleg és belsőleg is, még nem muszáj vonzódnod hozzá/elkezdeni érzelmeket táplálni. Néha én is elgondolkodom, hogy irigyeljem-e azokat, akik könnyen szerelembe esnek/sok mindenki tetszik nekik. Nekem ezer évente 1x van olyan, hogy valaki megmagyarázhatatlan módon megfog valamivel. Pedig én is ismerkedtem az exem óta vagy 8-9 férfival és egyszerűen semmi. Pedig egyikkel sem volt semmi gond, de valahogy mégsem fogtak meg..
2021. aug. 5. 20:48
 3/13 anonim ***** válasza:
21%
Annyira tipikus nő vagy teis, aki teljesen jó az nemkell de akinek nem kellesz abba szerelmes vagy. 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
2021. aug. 5. 20:49
 4/13 A kérdező kommentje:

Nem gondolom, hogy szeretném, viszont ha ő megkeresne adnék egy esélyt a dolognak, mivel ő olyan érzelmeket váltott ki akkor belőlem, amit azóta sem senki.

15 éves voltam 🙂 és nem azért lettem belé szerelmes, mert nem kellettem 🤷🏼‍♀️ előbb beleszerettem és utána derült ki, hogy nem kellek.

2021. aug. 5. 20:54
 5/13 A kérdező kommentje:
Válaszolók kérlek titeket ne privát üzenetet írjatok, nem szeretnék levelezni egyrészt, másrészt másnak is segítségére lehet, ha hasonló helyzetben van, ha ide írtok🤗
2021. aug. 5. 20:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Vagyunk így egy páran, akik nehezen leszünk szerelmesek. Engem anyám mindig azzal szekál, hogy nekem senki sem elég jó, egyedül fogok maradni. De mit tegyek, ha nagyon ritka az a férfi, aki vonz mint a mágnes? Nem vagyok az a típus, aki elvan olyannal is, akit nem szeret, csak hogy legyen valakije. Így sokkal többet vagyok egyedülálló, mint foglalt. Pedig mindig lennének jelentkezők.
2021. aug. 5. 21:15
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
Barátnőm azt mondta hogy ez pszihológiai betegség. Valószínűleg apáddal rossz volt a kapcsolatod és ezt az elérhetetlen mintát keresed a férfiakban. Szóval amíg nem teszel rendet a fejedben addig egyedül leszel.
2021. aug. 5. 21:25
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én közel 50-hez vagyok így. Hiába van feleségem, családom, azt érzem hogy nem kellek, én sem tudok szerelmes lenni 21 éves korom óta. Ha ránézek egy nőre az undort látom rajtuk amit felém árasztanak. Szóval én majdnem 30 éve vagyok már benne ebben. Idővel ez csak erősödni fog.
2021. aug. 5. 21:32
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Sztem rájöttél arra h a nekem senki sem megfelelő mentalitás eszméletlen mennyiségű figyelmet gerjeszt és csomóan körülzsonganak h hátha elnyerik a szerelmed de ugye neked szándékosan nem elég jó senki, de majd 30 után ahogy csökken a figyelem meg nem fog érdekelni senkit a szenvedésed akk majd jösz teis feltenni a mágikus hova tüntek a normális férfiak kérdést.
2021. aug. 5. 22:16
 10/13 A kérdező kommentje:

Jó édesapámmal a kapcsolatom, és nincs/nem is volt semmilyen probléma a családomban/családommal.

Ne haragudj, de szerintem veled nincs minden rendben. Először válaszolni szerettem volna neked, aztán rájöttem, hogy annak nem érdemes, aki ilyen hülyeségeket beszél.

2021. aug. 6. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!