Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet ebből még valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből még valami?

Figyelt kérdés

Van egy csaj,-akit nézegetek már egy ideje. Mindig tetszett de volt egy állandó kapcsolata,-most ha minden igaz, hol együtt vannak, hol nem. Kicsit mintha hullámvölgybe értek volna az évek alatt..

Mindegy is. Mi a csajjal vagy nagyon jól eldumáltunk, vagy rettentően irritáltuk egymást. Hangulatfüggő. Totál belevoltam már akkor habarodva csak hagytam a fenébe a srác miatt, és elég sokszor minden kis pitiáner dolgon összerugtuk a port és úgy veszekedtünk mint 20 év házasok.

Tetszettem neki,láttam rajta csak ő is mintha meghúzta volna a határt kettőnk közé. Érthetően a párja miatt. Kb mindenkinek azt veszi csak észre marjuk egymást, és utáljuk a másikat pedig ez nem így van részemről legalább is. Most nincsenek együtt, talán most vége lesz a kapcsolatának. Nem szokott róla beszélni de azt hallottam vissza összeszedte a cuccait és kivett egy másik albérletet. Szóval most a megint nem vagyunk egypárt játszák holott együtt vannak vagy 5 éve.

Mi múltkor jó összecivakodtunk megint. Az a baj meg akkor is csókolnám ha dumál nekem. Most az egyszer meg engedtem a vágyaimnak és megcsókoltam. Szex lett a vége.

Ez egy hete volt kb azóta egyszer láttam de úgy tesz mintha mi se történt volna..

Szórakozik csak?

30F

A csaj 22

2021. aug. 4. 10:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. aug. 4. 11:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Mármint igen, csak szórakozik.
2021. aug. 4. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Lathatoan teljesen ossze van zavarodva es tokeletesen alkalmatlan allapotban van egy parkapcsolatra. Ezek utan mit szeretnel tole, parkapcsolatot? Erre o nem kepes. Miert nem tudod ezt elfogadni?
2021. aug. 4. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Most is se veled, se nélküled kapcsolatban élt, és még a barátságai is se veled, se nélküled dolgok (te magad írtad, hogy hol egymás agyára mentek, hol minden jó). Ő egy ilyen ember, vele harmonikus, nyugodt kapcsolatod sosem lesz.
2021. aug. 5. 04:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!