Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miből jönnél rá, hogy a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből jönnél rá, hogy a nő kezd érezni irántad valamit?

Figyelt kérdés

Ha te férfi vagy, és ismersz (személyesen is) egy nőt, és beszélgettek, de már főleg online, Facebook-csetben, akkor miből jönnél rá, hogy a nő valami szerelemfélét érez irántad?

Nem látod az arcát, a testbeszédét.

Mondjuk te férfiként foglalt vagy, ezt a nő is tudja, éppen ezért nyíltan egyikőtök sem közeledhet a másikhoz.

Vannak olyan dolgok, amiből mégis sejtenéd, hogy itt van érzelem? (Hangsúlyozottan nem dugásról van szó, hanem érzelmek)

2021. aug. 4. 00:19
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Akkor biztos jól is nézhetsz ki! Mert ha én nem akkor a másik fél rám mozdul. Nincs barátság szex nélkül!
2021. aug. 4. 21:10
 32/37 anonim ***** válasza:
31: Nálam semmi köze a kinézetnek a szexuális vágyhoz, és a barátaimnak sem.
2021. aug. 4. 21:12
 33/37 anonim ***** válasza:

1: "Nincs barátság szex nélkül!"

Elhiszem, hogy neked nincs, de másoknak van.

Ugyanúgy, ahogyan azonos nemű baráttal se szexelsz. Vagy szexelsz velük is?

Na, mi nem.

2021. aug. 4. 21:14
 34/37 anonim ***** válasza:
Azért írtam azt mert akkor nem valami szép lehetsz, egy "barátod" sem tett kétértelmű kijelentést? Ez számomra nagyon fura.
2021. aug. 4. 21:15
 35/37 anonim ***** válasza:

Szia, én előbb azt kérdezném, hogy milyen amikor személyesen találkoztok, mert mint amint írtad személyesen is ismered?

Én személy szerint egy ilyen helyzetben vagyok, voltam, mint amit leírtál,de amint megtudtam azt, hogy felesége van.. fel is hagytam a további gyenge kis flörtölgetéssel.

2021. aug. 4. 22:38
 36/37 anonim ***** válasza:
26%
34: Értsd már meg, hogy vannak emberek, akiknek nem elég se szerelmi, se szexuális kapcsolathoz, hogy valaki szép. Én egyébként egyformán csúnyának látom mindenkinek a testét. El nem tudom képzelni, szerelem nélkül hogy lehet bárkit szépnek látni. Ezért az ilyen beszélgetésekből, amiket te is erőltetsz, kimaradok. Nem látom, hogy kit látsz szépnek, nekem ő csúnya.
2021. aug. 4. 23:03
 37/37 anonim ***** válasza:
Manifesztálódásából.
2021. aug. 6. 09:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!