Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből jönnél rá, hogy a nő kezd érezni irántad valamit?
Ha te férfi vagy, és ismersz (személyesen is) egy nőt, és beszélgettek, de már főleg online, Facebook-csetben, akkor miből jönnél rá, hogy a nő valami szerelemfélét érez irántad?
Nem látod az arcát, a testbeszédét.
Mondjuk te férfiként foglalt vagy, ezt a nő is tudja, éppen ezért nyíltan egyikőtök sem közeledhet a másikhoz.
Vannak olyan dolgok, amiből mégis sejtenéd, hogy itt van érzelem? (Hangsúlyozottan nem dugásról van szó, hanem érzelmek)
1: "Nincs barátság szex nélkül!"
Elhiszem, hogy neked nincs, de másoknak van.
Ugyanúgy, ahogyan azonos nemű baráttal se szexelsz. Vagy szexelsz velük is?
Na, mi nem.
Szia, én előbb azt kérdezném, hogy milyen amikor személyesen találkoztok, mert mint amint írtad személyesen is ismered?
Én személy szerint egy ilyen helyzetben vagyok, voltam, mint amit leírtál,de amint megtudtam azt, hogy felesége van.. fel is hagytam a további gyenge kis flörtölgetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!