Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miből jönnél rá, hogy a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből jönnél rá, hogy a nő kezd érezni irántad valamit?

Figyelt kérdés

Ha te férfi vagy, és ismersz (személyesen is) egy nőt, és beszélgettek, de már főleg online, Facebook-csetben, akkor miből jönnél rá, hogy a nő valami szerelemfélét érez irántad?

Nem látod az arcát, a testbeszédét.

Mondjuk te férfiként foglalt vagy, ezt a nő is tudja, éppen ezért nyíltan egyikőtök sem közeledhet a másikhoz.

Vannak olyan dolgok, amiből mégis sejtenéd, hogy itt van érzelem? (Hangsúlyozottan nem dugásról van szó, hanem érzelmek)

2021. aug. 4. 00:19
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
28%

Egy ffit marhara nem erdekli hogy egy befigyelo szeretoesélyes mit érez.

Az erdekli csak (ha olyan aki csalja a párjt), hogy meg tudja e d.gni es irto ritka az hogy egy 3. szerelmére lenne igényük.

Amugy sztem abbol siman lejon ha a 3. hagyja magát alázni azaz váratva van, bizonytalansagban van tartva nincs felvallalva nem szakitanak miatta es mindennek ellenere mégis d.gatja magát es párja sincs, es egy csettintés.

2021. aug. 4. 07:35
 22/37 anonim ***** válasza:

20:

"Van barátság férfi és nő között?

Nincs.

Egyik fél többet akar a másiktól mindig."

Elmondom, hogy 20-ból 19-szer barátságot akartunk egymástól, és az is volt.

2021. aug. 4. 07:42
 23/37 anonim ***** válasza:
0%
Foglalt pasival nem érzelmeskedek mert nem akarok a hátamra még egy púpot meg nem vagyok hülye. Az a ribizli meg utalgathat arra, hogy érzelmei vannak amiket alaposan ki lehet használni, de az meg egy marha, tutira nem kezdenék vele de nyugodtan kérdezgessél hülyeségeket, azt itt szabad.
2021. aug. 4. 11:28
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
#23 az érzelmeket nem tudjuk irányítani. Legalábbis én nem.
2021. aug. 4. 11:31
 25/37 anonim ***** válasza:
55%

Ettől különbözünk az állatoktól. Van erkölcsünk és értékeink, nem a nemiszervünk irányít.

2021. aug. 4. 12:34
 26/37 anonim ***** válasza:
62%

#25 ez nem a nemiszervről szól

A vonzalmat könnyű figyelmen kívűl hagyni, az erkölcsök miatt

De azt már nem tudod irányítani hogy a vonzalomból szerelem legyen. Én az érzelmekről beszélek nem a testi vágyakról

2021. aug. 4. 12:54
 27/37 anonim ***** válasza:
0%
Ja, marha nagy szerelmek lehetnek, ha meg egy kacsintos szmajlit sem tud kuldeni a masiknak. Ezek aztan a meghatarozo szerelmek. Nem azt mondtuk, hogy iranyitsd az erzelmeid 26-os, hanem azt, hogy legyen onkontrollod. Tudod ez ugyanaz, hogy nem lopod el a boltbol a cuccot, es nem vagod bele a masikba a fejszet, mert nem tetszik, amit mondott. Ha ugy erzed, hogy nalad a szerelem meg az erzesek azok mindent visznek, akkor a xanaxot tudom javasolni, az megoldja az aktiv tudatod hianyossagait. Ne kelljen mar egy felnott embernek elmagyarazni, hogy mi az az onkontroll.
2021. aug. 4. 14:09
 28/37 anonim ***** válasza:
57%

#3-as, értem, te vagy a nő helyzetében.Nézd, itt egyik fél sem nyílhat meg, mert a férfi foglalt, nem fog szakítani, mivel nem tudja világosan, hogy a nő mit érez, és a nő sem fog vallani, mert tudja, hogy a férfi foglalt."

Mondjuk a kérdésbe illet volna ki írni , hogy már megint foglalt férfira utazó nő vagy !!!! nem , nem mind1 hogy az ember egészséges módon egy szinglivel kezd vagy egy foglalt emberrel ! szégyeld magad !

2021. aug. 4. 16:38
 29/37 anonim ***** válasza:

22#!

Nem rögtön azonnal akar többet a másik fél de ami késik nem múlik! Nyilván ahhoz kell kémia is. Ismerős nőből sok van, de barátból egy sincs éppen ez miatt.

2021. aug. 4. 20:07
 30/37 anonim ***** válasza:
29: Nekem vannak 20+ éves barátságaim is fiúkkal.
2021. aug. 4. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!