Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből jönnél rá, hogy a nő kezd érezni irántad valamit?
Ha te férfi vagy, és ismersz (személyesen is) egy nőt, és beszélgettek, de már főleg online, Facebook-csetben, akkor miből jönnél rá, hogy a nő valami szerelemfélét érez irántad?
Nem látod az arcát, a testbeszédét.
Mondjuk te férfiként foglalt vagy, ezt a nő is tudja, éppen ezért nyíltan egyikőtök sem közeledhet a másikhoz.
Vannak olyan dolgok, amiből mégis sejtenéd, hogy itt van érzelem? (Hangsúlyozottan nem dugásról van szó, hanem érzelmek)
Engem az érdekelne hogy a férfi szerelmes e a szituációban vagy érez e valamit? Mert ha igen, akkor tényleg a szakítás opció. Mert így a lány esélyt sem kap hogy léphessen.
Szerintem olyan jelekre figyelhetne (a férfi) hogy a lány milyen írásban. Ha van tervben találkozó akkor várja e, érdeklődik e stb..
#3-as voltam
Én nő vagyok, és igen a pasinak van kapcsolata. Érzéseim vannak iránta bár magamnak is nehéz bevallani. Nem mondanám el neki hacsak nem adna valami jelet hogy ő is így érez
Nehéz megállapítani ám vonzalmat
Mert az ember könnyen beszélhet be magának jeleket és az sem biztos hogy feltűnnek a jelek
15-ös Te trollkodtad szét a saját kérdésed. Ha normális választ akarsz, akkor ne lebegtesd, hogy mit akarsz megtudni. Minden konkrétum, és felismerhetőség nélkül ez a kérdés holnap, normálisan feltéve értelmesen megválaszolható.
-Megmondnád/kimutatnád foglalt férfinek, hogy szereted? Tudatosan NEM! Ettől függetlenül millió jele van.
-Beszélgetnél titokban foglalt férfivel. NEM. Csak akkor, ha akarok tőle valamit.
-Lehet ez szerelem? IGEN, de simán csak szexuális vonzalom is.
2: Nekem volt ilyen, nem volt akkor még net, szerintem az a fiú nem vette le, pedig rengeteg időt töltöttünk együtt.
Mostanában is szoktunk kommunikálni, úgy értékelem, szerintem ő nem olyan mélyenérző és nem elég érzékeny ahhoz, hogy kommunikáljon azon a síkon, mint én, ezért nem találunk eléggé szerelmileg.
7: "a férfi foglalt, nem fog szakítani, mivel nem tudja világosan, hogy a nő mit érez"
A férfinak nem az új nő érzései miatt kell szakítania, hanem a saját, régi barátnő iránti érzései miatt. És minden más csak utána jön sorrendben.
Van barátság férfi és nő között?
Nincs.
Egyik fél többet akar a másiktól mindig. Itt a kérdés kiírója is többet érez a másik iránt holott tudja hogy foglalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!