Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből jönnél rá, hogy a nő kezd érezni irántad valamit?
Ha te férfi vagy, és ismersz (személyesen is) egy nőt, és beszélgettek, de már főleg online, Facebook-csetben, akkor miből jönnél rá, hogy a nő valami szerelemfélét érez irántad?
Nem látod az arcát, a testbeszédét.
Mondjuk te férfiként foglalt vagy, ezt a nő is tudja, éppen ezért nyíltan egyikőtök sem közeledhet a másikhoz.
Vannak olyan dolgok, amiből mégis sejtenéd, hogy itt van érzelem? (Hangsúlyozottan nem dugásról van szó, hanem érzelmek)
Ez neked miért jó?
Szakíts a pároddal, és mondd meg neki, hogy szereted!
Senki nem mondta, hogy én a férfi vagyok, de még azt sem, hogy érintett.
Ez egy kérdés, az érdemi válaszokat megköszönöm.
Elég hasonló szituációban vagyok jelenleg
Csak én vagyok a másik fél.
Szerintem kérdezzen rá mindenképp az illető, valahogy finoman puhatolja ki nála. Ha érez iránta valamit akkor meg szakítson a jelenlegi párjával, mert úgy fair. Amúgy vannak jelek. Pl hogy reagált mikor elmondta neki? Változott a viselkedése? Írásban hogy kommunikál?
Kezdek összezavarodni, hogy a válaszában itt ki melyik félre céloz?
Te #3-as kire?
Remek tehát a nő vagy, nyilván, és érintett.
Nő vagyok, 40 felett. Eleve, az, hogy ilyesmibe belemész egyértelművé teszi. Ettől ő nem fog szeretni, csak kihasználja, hogy nem mondasz nemet.
#3-as, értem, te vagy a nő helyzetében.Nézd, itt egyik fél sem nyílhat meg, mert a férfi foglalt, nem fog szakítani, mivel nem tudja világosan, hogy a nő mit érez, és a nő sem fog vallani, mert tudja, hogy a férfi foglalt.
Itt inkább az a kérdés, hogy a férfi milyen jelekre figyelhet, ha tkp.-en jeleket egyik fél sem adhat le nyíltan?
4-es Ha te vagy összezavarodva, akkor egy ilyen általános felállásban ne ködösíts, minden második szexkapcsolat, szeretői viszony így kezdődik.
Mondd azt, hogy te vagy A, ilyen helyzetben ki-hogy reagálna.
#5, ne kombinálj, tartsd tiszteletben az anonimitást és az oldal szabályait.
A szituáció a lényeg.
Az ítélkezés pláne nem fair, miután egyik fél sem moccan.
Magánügyed hány éves vagy, az én kérdésemhez semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!