Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi, akit szeretek, ma eljegyezte a barátnőjét. Végignéztem, végighallgattam, közben megszakadt a szívem. Számára én barát vagyok, de én titokban szerelmes vagyok belé. A budiban sírógörcsöm volt, aztán mentem ki mosolyogni nekik. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2021. aug. 1. 23:33
21/25 anonim válasza:
#20 mégis miben rontaná az ő kapcsolatát ha azzal minden rendben.
Pont ugyanannyi joga van elmondani, mint nem elmondani.
Mindenki magáért felelős, nem másért.
22/25 anonim válasza:
Ja arról nem beszékve hogy nyilván ez meg a kérdezőnek nem kellemes.
Szóval... 50-50.
25/25 anonim válasza:
"nehogy elmenj az esküvőre, a harry herceg exe is elment, vágta a pofákat, tele volt vele a világsajtó, látszott rajta, h. rosszul van az is."
Harry herceg exe épp azért szakított Harryvel, mert tudta, hogy ha hozzámegy, akkor ebből fog állni az élete: egy hosszú rendezvényen, ami alatt az ember tucatnyi arckifejezést vág és mindről több százezer fotó készül, az újságírók garantáltan meg fogják találni azt, amelyik illik a kedvenc bulvársztorijukhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!