Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfi, akit szeretek, ma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfi, akit szeretek, ma eljegyezte a barátnőjét. Végignéztem, végighallgattam, közben megszakadt a szívem. Számára én barát vagyok, de én titokban szerelmes vagyok belé. A budiban sírógörcsöm volt, aztán mentem ki mosolyogni nekik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2021. aug. 1. 23:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
96%
Zárd le ezt a "barátságot."Könnyebb lesz. Ne most, hanem személyesen.
2021. aug. 2. 00:23
 12/25 anonim ***** válasza:
57%

de tudtad, h. van nője, nem?

ha régebb óta tetszik, és barátod, miért nem mondtad el neki?

nehogy elmenj az esküvőre, a harry herceg exe is elment, vágta a pofákat, tele volt vele a világsajtó, látszott rajta, h. rosszul van az is.

de adok egy ötletet: mondd el neki még az esküvő előtt, h. szerelmes vagy belé.

tudod, mint scarlett o'hara, ő is elmondta a szőke csávónak (nem jut eszembe a neve), h. szerelmes belé, pont azután, h. megtudta, h. eljegyezte Melaniet.

mondd el, az is megnyugvás lehet, h. ő megtudja, nyilván lepattint, de ez az uccsó alkalom, h. elmondd, ha már házas lesz, akkor tabu

2021. aug. 2. 00:37
 13/25 anonim ***** válasza:
24%

Mekkora lúzer vagy!

Barátságot lezárod.

Új dolgokat keresel.

Eljársz emberek közé.

Ennyi. De te inkább szenvedj, ha ez kell neked!

Komolyan, ti mind azt hiszitek, hogy körülöttetek forog a Föld és olyan egyedi problémáitok vannak...

2021. aug. 2. 07:26
 14/25 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező megértem, en is hasonló helyzetben vagyok.

A különbség hogy a férfi aki érdekel, nem a szerelmem, nem vagyunk barátok, csak jóban vagyunk és nem jegyezte el a barátnőjét.

Évek óta ismerem, sokáig csak köszönés volt (közös ismerős által), aztán elkezdtünk beszélgetni. Ezek egyre jobbak, egyre hosszabbak lettek. Rájöttem hogy tetszik és hogy nagyon-nagyon kedvelem, bele tudnék szeretni.

Éppen a közös ismerősömékkel kajáltunk, mikor egyszercsak megszólalt hogy az xy barátnője...rögtön elment az étvágyam, mint kb a filmekben. Szörnyű volt hogy az a férfi, akiről azt gondoltam hogy na ebből tényleg lehet valami, foglalt.

Aztán a covid miatt sokáig nem igazán láttuk egymást, de az utóbbi par hónapban megint elég gyakran.

Az érzes csak rosszabb lett, mert minden egyes találkozás jobb és jobb volt. Volt olyan nap amikor egész vegig egymás agyát húztuk, nevettünk, úgy mosolygott hogy majdnem elolvadtam tőle. Meglát, köszön, széles mosoly. Nagyon egy hullámhosszon vagyunk.

Visszajöttek az érzések, csak fel is erősödtek. Sokáig el se tudtam dönteni hogy szerelmes vagyok-e vagy sem.

Mostanra talán letisztázódott bennem hogy nem vagyok szerelmes, de hetekig borzasztó rosszkedvem volt, erőtlen voltam, mogorva, pedig sose vagyok ilyen.

Szóval bár nem vagyok szerelmes, ha kicsit elengedném magam és kicsivel gyakrabban találkoznánk simán az lennék.

Kellenek az új impulzusok es az idő.

Ne töltsetek sok időt együtt mert csak ront a helyzeten.

2021. aug. 2. 08:11
 15/25 Noren1989 ***** válasza:
49%
Dupla D visszatért? 😂
2021. aug. 2. 08:20
 16/25 anonim ***** válasza:
66%
Nem értem a nyavalygásod. Kapcsolatban élt, tudtad, vagyis számíthattál rá hogy előbb utóbb el fogja jegyezni. Ha ennyire nem tudod magad kontrollálni, bőgsz mint egy óvodás és játszod a mártírt, szakíts meg vele minden kapcsolatot. Csak úgy nem fogsz kiábrándulni belőle.
2021. aug. 2. 08:41
 17/25 anonim ***** válasza:
39%
Írd neki hogy randira mentél.
2021. aug. 2. 09:48
 18/25 anonim ***** válasza:
51%

"de adok egy ötletet: mondd el neki még az esküvő előtt, h. szerelmes vagy belé. tudod, mint scarlett o'hara, ő is elmondta a szőke csávónak (nem jut eszembe a neve), h. szerelmes belé"

ja, mert hát az annyira jól sült el...

"ez az uccsó alkalom, h. elmondd, ha már házas lesz, akkor tabu"

most is tabu, mert menyasszonya van. sőt, amíg csak a barátnője volt, addig is tabu.

2021. aug. 3. 02:16
 19/25 anonim ***** válasza:
45%

Nem tudom ki pontoz itt de hogy mi alapján..

Utolsóval annyiban egyetértek hogy nem a gyűrű v a papír miatt lesz tabu.

Viszont abban nem, hogy mindenkinek joga van elmondania mit érez. Ha a srác meg a menyasszonya jól megvannak, ezen nem fog változtatni. De a kérdező legalább megkönnyebbül.

2021. aug. 3. 06:43
 20/25 anonim ***** válasza:
44%
Ja persze, és ezzel elcseszi minimum a srác esküvőjét. Nem olyan kellemes egy nem várt és nem viszonzott szerelmi vallomást fogadni.
2021. aug. 3. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!