Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemi (volt) hallgató-oktató szerelem, ha már végeztetek?
Figyelt kérdés
volt ilyenben részetek, amikor már lediplomáztatok?
hogy indult, alakult ki,hány év korkülönbséggel? ki kezdeményezett és hogyan?
2021. aug. 1. 21:54
1/5 anonim válasza:
A tegnapi 30-as nő vagy?
Elolvashattad volna azokat amiket javasoltuk , most helyette egy új kèrdèssel pörgeted magad.
2/5 anonim válasza:
Ez a tegnapi nő, vagyis megcsalt feleség
3/5 A kérdező kommentje:
nem, én ezt most írtam ki, ráadásul nem is 30 vagyok
2021. aug. 1. 22:55
4/5 anonim válasza:
Egy barátnőm hozzáment az egyik egyetemi tanárunkhoz. Még nem diplomázott le, mikor már eljegyzés is volt, hála Istennek, senki nem problémázott ezen, a dékán sem. Kicsi egyetem kicsi kara, mindenki ismert mindenkit. 😊
5/5 anonim válasza:
Volt 3 ilyen nőm
Az első miatt váltam el, de addigra lelépett a mostohatestvéréólvel.
Én még ültem a földön, két szék között. 😁
A másodikból 12, a harmadikból 4 éves együttélés lett.
Nem kezdeményezte senki, valami sodródás volt, ahogy szokott.
A második tarthatott volna máig is, csak a családja fontosabb maradt neki, mint én + a két gyerekünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!