Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Zavarna, ha a nőd 4 nyelven...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a nőd 4 nyelven beszélne, de te egyet sem?

Figyelt kérdés

Beszél angol, német, olasz, francia. Én tanultam angolt, de nem vagyok sehol sem, egy középfokút csináltam még 10 éve, de nem használom.

Nem vág fel vele, nem emiatt kérdem. de pl. ha filmet nézünk, ő szereti eredetiben nézni, én meg csak szinkronnal értem.

Könyveket is legtöbbször eredetiben olvassa. Ha utazunk, mindig ő kommunikál külföldön. Vannak külföldi barátai, akikkel én soha nem értek szót.

Nagyon okos nő, büszke vagyok rá, de ugyanakkor valahogy mégis nem könnyű ezt megélni, hogy neki ez így megy, mint a karikacsapás, én azt a nyamvadt középfokút is csak másodjára tudtam letenni.

2021. aug. 1. 00:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én pont filmekkel és sorozatokkal, illetve egy külföldi fórumon írogattam angolul. Mondjuk beszédben én se vagyok jó, azt nehezebb gyakorolni, ha nincs partner.
2021. aug. 1. 01:59
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi van akkor ha több nyelven beszél? Semmi. Attól még nem leszel buta mert nem tudsz Angolul. Örülj neki.

Én 2 nyelven beszélek perfektül de a párom nem beszél idegen nyelven. Ez csak felfogás kérdése!

2021. aug. 1. 05:29
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Az fejenként átlagosan 2 beszélt nyelv. :)
2021. aug. 1. 07:30
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavarna, nem szeretek sokat beszélni, a nők meg imádnak, beszéljen helyettem ő is.

Bár én el tudok dumálgatni angolul, nem egy nehéz nyelv az, pedig én 2009 ben raktam le.

2021. aug. 1. 08:36
 15/19 anonim ***** válasza:
ha idegen nyelvveket tud,tanicsa meg neked.nekem nem baj
2021. aug. 1. 09:31
 16/19 anonim ***** válasza:
4%

Arra is kíváncsi lennék, hogy beszéli azt a több nyelvet.

Tipikus felvágós liba, semmihez nem ért, hát akkor tanuljunk nyelveket...

Nálam is a kb leszarom kategória, viszont meg tudok hengerfejezni egy autót, cserépléceket cserélek, fűkaszát generálozok, stb.

2021. aug. 1. 09:31
 17/19 anonim ***** válasza:
69%

Nem mindenki ugyanazzal a keszsegkeszlettel szuletik. En is tobb nyelven beszelek, de nem ertek a szakmunkahoz....

Mondjuk en nem adom fel, fullgeneralozom a robogomat en is, csak te megvagy vele 2 nap alatt, nekem meg honapokig tart :D

37F incel

2021. aug. 1. 09:39
 18/19 A kérdező kommentje:
#16 ne égesd már magad ezzel a hozzászólásoddal! Mondtam, hogy egyáltalán nem felvágós, inkább szerény. És ne libázd le a bnőmet, ha kérhetlek. Van 2 diplomája is, tehát pont őrá nem igaz, hogy nem értene semmihez. Azt a 4 nyelv birtoklását meg ne nézd le, ebből 2 neki szakmai felsőfok, sok meló van ebben is.
2021. aug. 1. 10:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem zavarna.
2021. aug. 1. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!