Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Zavarna, ha a nőd 4 nyelven...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna, ha a nőd 4 nyelven beszélne, de te egyet sem?

Figyelt kérdés

Beszél angol, német, olasz, francia. Én tanultam angolt, de nem vagyok sehol sem, egy középfokút csináltam még 10 éve, de nem használom.

Nem vág fel vele, nem emiatt kérdem. de pl. ha filmet nézünk, ő szereti eredetiben nézni, én meg csak szinkronnal értem.

Könyveket is legtöbbször eredetiben olvassa. Ha utazunk, mindig ő kommunikál külföldön. Vannak külföldi barátai, akikkel én soha nem értek szót.

Nagyon okos nő, büszke vagyok rá, de ugyanakkor valahogy mégis nem könnyű ezt megélni, hogy neki ez így megy, mint a karikacsapás, én azt a nyamvadt középfokút is csak másodjára tudtam letenni.

2021. aug. 1. 00:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%

A nyelvedet másra kell használni! Neki többfunkciós és kihasználja! Ennyi!

Nehogy már ilyen hülyeségeken problémázzál, Örülj, hogy egy ilyen Nő, aki még okos is megtűr magamellett, mert ha bolhából gyakran elefántot csinálsz, akkor Ritka idióta vagy! Csigavér Kistöki! Örülj és élvezd a csajod!

Az meg, hogy te nehezebben tanulsz, arrol nem a csajod tehet!

2021. aug. 1. 00:51
 2/19 anonim ***** válasza:
61%

Engem barátnőtől függetlenül rettenetesen zavarna, ha nem beszélnék angolul, kb. úgy érezném magam, mintha nem lenne jogosítványom. (Tudom, nem ugyanaz teljesen, de rengeteg melóhoz kell manapság az angol, kvázi alapkészség)

Nem annyira vészes az angol, szerintem te járnál a legjobban, ha megtanulnád.

Egyrészt a barátnőd tudna segíteni, másrészt tuti lenyűgöznéd, ha megtanulnál angolul.

2021. aug. 1. 00:54
 3/19 A kérdező kommentje:
Fel akartam frissíteni a tudásom, de gyerekkorom óta mindig iszonyú álmosság tör rám, amikor nyelvet kell tanulni. Nem viccelek, egyszerűen belealudtam mindig, mert annyira untat és nem érdekel. Ő azért tud ennyit, mert nem muszájból tanulta. De engem meg halálosan nem érdekelnek a nyelvek...
2021. aug. 1. 00:57
 4/19 anonim ***** válasza:
89%

#2-es voltam

Értem. Amennyiben nincs nyelvekre szükséged és nem is akarsz tanulni, akkor az #1-es válaszoló tanácsa játszik: Engedd el az ezen való problémázást, főleg, ha a barátnődnek ez nem is probléma.

2021. aug. 1. 00:59
 5/19 anonim ***** válasza:
71%
Filmre tegyetek feliratot. Eredeti nyelven tényleg jobb.
2021. aug. 1. 01:05
 6/19 A kérdező kommentje:

Lusta és fáradt vagyok feliratot olvasni :(

Meg az eredeti film megint csak arra emlékeztet, hogy nem értem.

De próbáltuk már, én nem tudtam mindig elolvasni időben a feliratot, miközben a barátnőm már jókat nevetett a film poénjain az eredeti szöveget hallva. :((

2021. aug. 1. 01:13
 7/19 anonim ***** válasza:
12%

"Egyrészt a barátnőd tudna segíteni, másrészt tuti lenyűgöznéd, ha megtanulnál angolul"

Letette a kozepfokut, vagyis mar megtanult.

37F incel

2021. aug. 1. 01:30
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
A középfokú nyelvvizsga és a "megtanult" két különböző dolog.
2021. aug. 1. 01:44
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtanult volna, akkor beszélne angolul. Ez a lényege.
2021. aug. 1. 01:46
 10/19 A kérdező kommentje:

hehh, nem tudok angolul, csak egy papír van, kitörölhetem...

ti egyébként hogy tanultatok meg, milyen módszerrel?

2021. aug. 1. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!