Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket mennyire zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket mennyire zavarna ha a párotok nem lenne hajlandó a családjáról beszélni?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hosszú távra terveztek és ő semmit nem lenne hajlandó mondani. Belenyugodnátok abba, hogy csak biztos rossz a kapcsolat vagy ha hosszú távra terveztek akkor ezt muszáj tudni?

2021. febr. 13. 20:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Így nem tudnék hosszú távra tervezni.
2021. febr. 13. 20:26
 2/21 anonim ***** válasza:
15%

Semennyire. Miért zavarna ez bárkit?

Nem hinném azt, hogy biztos rossz a kapcsolat. Így csak egy nagyon nagyon nagyon nagyon buta ember "gondolkodik". Fingunk nincs róla, hogy miért nem beszél róluk.

2021. febr. 13. 20:27
 3/21 anonim ***** válasza:
91%
#2: sokféle okból zavarhat ez "bárkit". És képzeld, joguk van hozzá, hogy így érezzenek.
2021. febr. 13. 20:30
 4/21 anonim ***** válasza:
94%

"Miért zavarna ez bárkit?"

Mondjuk mert egy komoly párkapcsolat alapvető pillére, hogy őszintén megoszthatod a másikkal a nagyon személyes dolgaidat is?

Persze lehetnek olyan dolgok, amik annyira személyesek, hogy a még a párodnak sem szeretnél róla beszélni. Na de egy az egyben ezek közé sorolni az ember életében annyira meghatározó dolgot, mint a család, az kicsit erős. Úgy vélném, hogy az ilyen ember nem hajlandó az erős párkapcsolathoz szükséges bizalomra és megnyílásra.

2021. febr. 13. 20:37
 5/21 anonim ***** válasza:
31%
IMÁDNÉK, egy ilyen nőt!!!
2021. febr. 13. 20:41
 6/21 anonim ***** válasza:
25%

#kurvára nincs joguk hozzá #3.

Ha én nem akarok a családomról beszélni, nemfogok.

A kapcsolatban magam oldaláról csak én vagyok, és ezzel kell foglalkozni, nem a családtagokkal.

2021. febr. 13. 20:50
 7/21 anonim ***** válasza:
96%

#6: Futó kapcsolatnál, alkalmi szexnél lehet így gondolkodni.

A kérdésben hosszú távról volt szó.

Mondjuk lehet, hogy téged nem zavar, ha a második közös gyerek után derül ki, hogy van a családban öröklődő mentális betegség, apósod meg most üli le, hogy agyonvert valakit.

2021. febr. 13. 20:54
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
#6 ehhez mind jogod van, az egyén szabadsága érvényesül. neked jogod van nem beszélni a családodról, a másiknak meg joga van emiatt neheztelni, vagy szakítani.
2021. febr. 13. 20:54
 9/21 anonim ***** válasza:
97%
Zavarna. Ugyanis nem csak én vagyok a magam oldaláról a kapcsolatban. Az ember magával hozza a családját is. Ha akarja ha nem. Ha tartja velük a kapcsolatot, ha nem. Hisz bármikor előkerülhetnek, akármilyen módon is.
2021. febr. 13. 20:57
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Én otthagynék egy ilyen embert, nem lennék hajlandó tervezni vele. Utálom a titkolózást egy párkapcsolatban, de az, hogy az életének egy ennyire meghatározó részéről nem beszél, végképp felejtős, és bármennyire szeretné, a családját, ahonnan származik mindig magával hordozza az ember: a genetikájában, az emlékeiben, a viselkedésében, és akkor arról nem is beszélek, hogy ha egyik nap bekopogtatna hozzánk egy rosszarcú úriember, hogy ő a párom testvére...

Én sem titkolom az alkoholista apám (pedig de szeretném kiverni a fejemből egy életre, és soha többé nem álmodni vele) meg a többi rokonom.

2021. febr. 13. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!