Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavarna ha a párotok nem lenne hajlandó a családjáról beszélni?
Semennyire. Miért zavarna ez bárkit?
Nem hinném azt, hogy biztos rossz a kapcsolat. Így csak egy nagyon nagyon nagyon nagyon buta ember "gondolkodik". Fingunk nincs róla, hogy miért nem beszél róluk.
"Miért zavarna ez bárkit?"
Mondjuk mert egy komoly párkapcsolat alapvető pillére, hogy őszintén megoszthatod a másikkal a nagyon személyes dolgaidat is?
Persze lehetnek olyan dolgok, amik annyira személyesek, hogy a még a párodnak sem szeretnél róla beszélni. Na de egy az egyben ezek közé sorolni az ember életében annyira meghatározó dolgot, mint a család, az kicsit erős. Úgy vélném, hogy az ilyen ember nem hajlandó az erős párkapcsolathoz szükséges bizalomra és megnyílásra.
#kurvára nincs joguk hozzá #3.
Ha én nem akarok a családomról beszélni, nemfogok.
A kapcsolatban magam oldaláról csak én vagyok, és ezzel kell foglalkozni, nem a családtagokkal.
#6: Futó kapcsolatnál, alkalmi szexnél lehet így gondolkodni.
A kérdésben hosszú távról volt szó.
Mondjuk lehet, hogy téged nem zavar, ha a második közös gyerek után derül ki, hogy van a családban öröklődő mentális betegség, apósod meg most üli le, hogy agyonvert valakit.
Én otthagynék egy ilyen embert, nem lennék hajlandó tervezni vele. Utálom a titkolózást egy párkapcsolatban, de az, hogy az életének egy ennyire meghatározó részéről nem beszél, végképp felejtős, és bármennyire szeretné, a családját, ahonnan származik mindig magával hordozza az ember: a genetikájában, az emlékeiben, a viselkedésében, és akkor arról nem is beszélek, hogy ha egyik nap bekopogtatna hozzánk egy rosszarcú úriember, hogy ő a párom testvére...
Én sem titkolom az alkoholista apám (pedig de szeretném kiverni a fejemből egy életre, és soha többé nem álmodni vele) meg a többi rokonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!