Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket mennyire zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket mennyire zavarna ha a párotok nem lenne hajlandó a családjáról beszélni?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hosszú távra terveztek és ő semmit nem lenne hajlandó mondani. Belenyugodnátok abba, hogy csak biztos rossz a kapcsolat vagy ha hosszú távra terveztek akkor ezt muszáj tudni?

2021. febr. 13. 20:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mondani a semmit, ha ennyire titkolja, az mindent elárul. Dobnám aztán kész.
2021. febr. 13. 21:43
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem nyugodnék bele.

Már csak azért sem, mert az exem pl "utálja a családját".

Ami a valóságban fordítva van, a családja utálja őt. Mert egy gyenge, szerencsejáték függő, hazug, tolvaj szar lett, aki milliós tételben károsította meg a saját családját a hülye játék miatt. Örülhet, hogy megtűrik ezekután otthon.

Szóval nem, igenis tudni akarom a jövendőbelim családi hátterét is. Ha nincsenek jóban, azt is tudni akarom, miért. Ilyenbe véletlenül sem akarok belefutni.

Nekem szar gyerekkorom volt, az "apám" egy alkesz hajléktalan, mégis elmondom, mert ez nem az én szégyenem, hanem az övé. Ennyi. Ha valaki nem beszél a családról, ott bizony ő a piszkos, nem a család.

2021. febr. 13. 22:46
 13/21 anonim ***** válasza:
21%
Amúgy akik ennyire őszinték egy kapcsolatban, ők az eddigi partnereik számát is elmondják a másiknak, ha már nem kell titkolózni?
2021. febr. 13. 23:11
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
12es vagyok és bátran nyilatkozom az egyetlen exemről, igen. További kérdés? Ha valakivel hosszútávon tervezek, nincsenek előtte titkaim, ilyen egyszerű.
2021. febr. 13. 23:13
 15/21 peca1000 ***** válasza:
100%

Azért ez alap, hogy beszéljen róluk.

Valami nagy gebasz van ott, ha nem hajlandó beszélni róluk.

Az ilyen embert kerülni kell.

2021. febr. 13. 23:50
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen, muszáj tudni. Bármennyire is nem akarja az ember, a család igenis ráhatással van az emberre, még ha nem is tartják a kapcsolatot. Érdemes elolvasni Orvos-Tóth Noémi Örökölt sorsok könyvét.

A saját példámból kiindulva:

Rengeteg alkoholista a családomban, mind a 2 oldalról. Nem szeretem az alkoholt, azért évente párszor szoktam inni, de ha a párom heti 2-nél többször iszik, akkor már húzom a számat, beszólogatok, mert nem kell egy alkoholista férfi, mint a szüleimnek, nagyszüleimnek. Ha ő ezt nem tudná rólam, akkor csak egy hisztis bekorlátozó nőnek nézne, így viszont tudja, hogy van alapja a hisztimnek és nincs belőle vita.

A másik meg, hogy a párom családjában rengeteg válás, gyerekelhagyás, egymás vagyonából kiforgatás volt, ő ezért nem akar házasodni. Teljesen megértem a félelmét és nem erőltetem. Ha nem tudnám a családi hátterét, akkor azt hinném, hogy csak nem szeret eléggé, így viszont nem aggódok.

Nagyon fontos, hogy tudd a másik neveltetését is, mert ha pl többször megverték gyerekkorában, akkor 2 hozadéka lehet: vagy ő is bántalmazó szülő lesz, vagy az ellentettje, ki fog téged dobni, ha hozzá mersz érni a gyerekhez. Ezek olyan alap dolgok, amiket tudni kell ahhoz, hogy hosszú távon tervezhess valakivel, hogy ilyenek nélkül házasodni sem lehetne...

2021. febr. 14. 10:16
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Eljön az ideje annak is,ne parázz!Mért nem lehet örülni annak a kis idönek,mîg kettesben vagytok?

Szived vágya minél elöbb megismerni az anyóst?

Aztán meg azon csérogsz majd mert sose tudtok egyedül lenni,mär megint jön okoskodni stb.

Ott lesz a nyakatokon mindennap!Aztán meg jön majd a gyerek!!

Visszasírod te még a nyugodt napjaidat ne aggódj!!

Te vagy a fura,nem a párod.

2021. febr. 16. 12:15
 18/21 A kérdező kommentje:
Uhmm... Utolsó te honnan veszed, hogy a párom nem akar beszélni róla? Egyébként igen rólam és a páromról van szó, de én vagyok az aki nem akar beszélni, sem bemutatni senkit, mivel 2 éve megszakítottam velük a kapcsolatot. Ennyi. Mindenki másnak köszönöm szépen a válaszokat. Egyenlőre még korai fázisban vagyunk szóval ez még nem jelent problémát csak érdekelt, hogy hosszú távon ez mennyire jelentene problémát. Mégegyszer köszi a válaszokat.
2021. febr. 16. 12:57
 19/21 anonim ***** válasza:

Nahát akkor neki szólt a beírásom.

ÉS melletted!

Csak a miheztartás végett, az én bnőmnek(3 éves kapcsolat) eddig még nem láttam az anyját, sem a húgát, mivel rossz a kapcsolatuk. Én ezen próbáltam javítani. De nem azért, mint itt fenn egyesek okoskodtak, mert hogy az ilyenben nem lehet megbízni, hanem azért, hogy végülis fel tudná dolgozni, ha valamilyen szinten rendezné. A családodat nem választható meg. El kell fogadni, hogy van anyád, apád. És ha nem is yülve főve találkoztok, legalább tüske ne legyen életed végéig.

Ez pedig nyilván neki jó lenne. Ami meg neki jó, az nyilván nekem is. Ez eddig nem sikerült. Azonban én nem erőszakoskodok, hanem megértően várok. Biztos eljön annak is az ideje.Az én szüleimmel viszont nagyon jóban van.

2021. febr. 16. 14:36
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Én több szempontból megérteném, én se szívesen beszélek a sajátomról, nem is tartom velük a kapcsolatot tizenéve szóval nincs miről beszélni. Viszont az teljesen alap, hogy elmondom a páromnak ennek a hátterét, ha nem tudnék neki megnyílni erről akkor nem tudom mit keresnék mellette. Szerintem bőven elég egyszer beszélni erről, de akkor nyíltan és őszintén, utána nem kell hánytorgatni a témát.
2021. febr. 16. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!