Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó döntést hoztam? "valami olyan" van/volt?
Adott egy férfi meg én. Ő kapcsolatban van, én nem. Elég sokat beszélgetünk neten át, távolság miatt (többször találkoztunk munka miatt korábban) politika, hírességek, vallás, szerelem, szex... vagyis majdnem mindenről. Ő elég zárkózott, keveset beszél magáról, inkább az érdekli velem mi van. Ha kérdezem, válaszol, de mindig röviden, mintha nem szívesen beszélne magáról, inkább engem beszéltet... Történt olyan dolog a beszélgetés során, amiből lehet sejteni, hogy nem vagyok közömbös neki, volt egy furcsa elszólása.... Amiben utalt arra, hogy nem lehet köztünk semmi, de előzmény nélkül, én még csak nem is céloztam rá. Mikor rákérdeztem, hogy ezek szerint eszébe jutott, hogy akár ez is lehetne, akkor azt mondta 6 nap elteltével, hogy ejtsük a témát, beszélgessünk másról. 6 napra eltűnt, azt sem tudtam mi van, mire gondoljak...
Tehát ő hozta fel ezt a valamit, de semmit nem magyarázott meg azóta sem, nem válaszolt. Én le akartam zárni vele a beszélgetést, de mondta, hogy örülne, ha nem tűnnék el, szívesen meghallgat, kíváncsi rám, mi van velem stb. Azóta még pár hetet beszélgettünk minden másról...
Most nem tudom hogy ezt miért csinálja?
Ma este letiltottam, és arra jutottam nem keresem többet.
Szerintetek valami van/volt a részéről, ami érzésekkel és velem kapcsolatos? És jól döntöttem?
Jól döntöttél.
Lehet, rájött, hogy nem kéne ezt csinálni a párjával, és észhez tért.
Neked sem kéne kapcsolatban lévő férfiaknak irogatnod.
#2 "Szerintem nem jó szoros kapcsolatot ápolni valakivel, aki hetekre csak úgy eltűnik."
nem hetekre, csak 6 napra, és ez azután történt, hogy kértem mondja meg, miért mondta azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!