Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó döntést hoztam?
Nem hoztál jó döntést ilyet az ellenségemmel se teszek nem egy olyannal akit valaha szerettem.. .:(
De az exem is ezt tette velem és mégcsak nehezére sem esett. Nem tudom mi oka lehetett erre én nagyon szeretem a mai napig és sosem bántanám akarattal. Fáj, hogy ő meg ezt tette. De el kell fogadni, hogy igy döntött. Talán egyszer még lehetünk ismerősök. 24/L
Miből gondolod, hogy nem érdekled??
Beszéltél vele erről?
Az én exem ugyanezt mondta pedig még múlt héten is a munkahelye előtt vártam szerelmes képeslapokkal és levélkével. Ez igy ment hónapok óta kerestem, ajándékok, meghivók stb semmi se hatotta meg... Ha erre azt tudja mondani, hogy nem küzdöttem érte és nem érdekel akkor tudom sajnálni. Megnézem hány csaj tesz majd meg érte hasonlókat.
Engem letiltott és hónapok óta nem keres. Na ilyen az ha valakit nem érdekelsz. Mégis magát sajnáltatja üzenőfalon, hogy ő senkinek se fontos. Majd ha ráérek sajnálom, de előbb magamat kell..
Te is hasonlóan jártál, vagy miből gondolod, hogy nem érdekled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!