Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó döntést hoztam! Akkor meg mi bajom van?
Szóval szakítottam. Nem szeretett, elhanyagolt, már nem ért semmit a kapcsolat.
De még mindig nem tudok túllépni rajta. Még mindig vágyom rá, pedig eszem ágában sem lenne visszamenni hozzá...
Mégis hogy lehetnek bennem ilyen érzések, ha ő nem is kell már nekem?
Egyszerűen nem értem... Tényleg ennyire hülye dolog a szerelem?
Pszichológusok válaszát duplán megköszönöm...
Szerelem az örök kapocs, de néha mégis 1 pillanat alatt véget ér és nem marad más csak kínzó és hiú ábránd.
Te még mindig szereted mert, azelőtt biztos boldog voltál vele.
Ilyen esetben jól döntöttél. Ha egy hosszú kapcsolatról van szó, vagy már együtt is laktatok, akkor meg pláne természetes, hogy hiányzik, nem feltétlenül ő, hanem az a valaki, aki volt régebben, akivel szerettél együtt lenni. Ő már valószínűleg nem lesz olyan.
Ez az érzés természetes, valószínűleg sokáig érezni fogod, de remélhetőleg ez csak folyamatosan enyhülni fog.
Á, nem tartott sokáig. Ezért is csodálkozok, hogy ekkora hatással van rám.
Talán az a baj, hogy túl nagy szerelem volt, és túlságosan rövid ideig tartott. Óriási csalódás lett a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!