Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt mondta álmában. Vajon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mondta álmában. Vajon észnél volt?

Figyelt kérdés

Van egy férfi akivel sok éve összejárunk szexelni. Részemről mindig is több volt, de ez mindegy. Lefeküdtünk aludni, elaludt.

Hozzábújtam, felijedt, ram nezett erre azt mondta szeretlek, es visszaaludt.

Nyilvan van mas no is akivel osszejarkal, meg nem reg lett vege egy kapcsolatanak.

Szoval nem tudom.

2021. júl. 30. 00:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy ébren volt. Én pl. egész történeteket tudok az ágyban felülve, félig nyitott szemmel elmondani. Aztán nem emlékszem belőle semmire. :)

Hát ez necces, ha több nő is van az életében, hogy akkor éppen kire gondolt. Valószínűleg, csak jót aludt.

2021. júl. 30. 00:32
 2/8 A kérdező kommentje:
De ilyen gyorsan? Még bealudt meg hozzábujtam kb 5 perc telhetett el 🤣
2021. júl. 30. 00:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Vannak ám olyan emberek, akik ha nagyon fáradtak, mindössze pár perc alatt be tudnak aludni.

Szerintem ne akard bemesélni magadnak, hogy ezt neked célozta, nem valamelyik nőjének. Egy valami nem változik: a férfiak nem szavakkal, hanem tettekkel kommunikálják, ha szeretik a nőt.

2021. júl. 30. 00:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondhatta volna mélyen a szemedbe nézve ébren is. Akkor se hidd el.
2021. júl. 30. 00:43
 5/8 anonim ***** válasza:
71%

#4-es: nagyon egyezek.

Mikor hazudik a férfi? Amikor kinyitja a száját.

2021. júl. 30. 00:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Ez is egy igazi f.sz
2021. júl. 30. 00:51
 7/8 anonim ***** válasza:
81%
de gáz ez a fórum
2021. júl. 30. 10:19
 8/8 A kérdező kommentje:
akkor húzz innen😊
2021. aug. 3. 10:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!