Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mondta álmában. Vajon észnél volt?
Van egy férfi akivel sok éve összejárunk szexelni. Részemről mindig is több volt, de ez mindegy. Lefeküdtünk aludni, elaludt.
Hozzábújtam, felijedt, ram nezett erre azt mondta szeretlek, es visszaaludt.
Nyilvan van mas no is akivel osszejarkal, meg nem reg lett vege egy kapcsolatanak.
Szoval nem tudom.
Nem hiszem, hogy ébren volt. Én pl. egész történeteket tudok az ágyban felülve, félig nyitott szemmel elmondani. Aztán nem emlékszem belőle semmire. :)
Hát ez necces, ha több nő is van az életében, hogy akkor éppen kire gondolt. Valószínűleg, csak jót aludt.
Persze. Vannak ám olyan emberek, akik ha nagyon fáradtak, mindössze pár perc alatt be tudnak aludni.
Szerintem ne akard bemesélni magadnak, hogy ezt neked célozta, nem valamelyik nőjének. Egy valami nem változik: a férfiak nem szavakkal, hanem tettekkel kommunikálják, ha szeretik a nőt.
#4-es: nagyon egyezek.
Mikor hazudik a férfi? Amikor kinyitja a száját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!