Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nincs nekem szerencsém a szerelemben?
Érzelmes fiú vagyok, komoly kapcsolatot szeretnék, de nem volt még egy olyan lány sem az életemben akivel lehetett volna. Lassan megöli a lelkemet ez. Húszas éveim közepén járok már lassan és sehol nem tartok. Sokan 10 évvel fiatalabbak és több szerencséjük van ebben:(
Igényes, jó külsőm van, megbízható lányokból kevés van sajna ez a baj szerintem.
Amikor elutasítanak a nők, akkor szoktál velük beszélni, hogy miért nem jöttél be nekik, mint férfi? (25 éves vagy, ne fiúként határozd már meg magad)
Sokat kéne nőkkel beszélgetned, tét nélkül, lazán, nem görcsölve. Így majd idővel megtanulsz velük kommunikálni és előbb-utóbb bejössz egy neked való nőnek.
Forrás: Nekem is ez volt a kiút a "miért nincs már barátnőm?" depresszióból.
Ne aggódj, mert nem vagy egyedül - nekem ugyanilyen a helyzetem.
47N
Ha nagyon korán elveszítette az édesanyját, akkor meg lehet érteni ezt a törést nála.
3-as válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!