Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nincs szerencsém a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs szerencsém a szerelemben?

Figyelt kérdés

Érzelmes fiú vagyok, így nagyon vágynék a kölcsönös szeretetre szerelemre. Meg nagyon szomorú tudok lenni ha elutasít, vagy ha hülyének néz egy lány.

Nem tudom én miért nem érdemlem meg azt hogy boldog legyek egy lánnyal.

2021. jún. 11. 21:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Akkor kezet foghatunk. Örök kárhoztatva lettem ítélve. Sajnos. :(

Te hány éves vagy?

2021. jún. 11. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Mert nincs szerencséd, a szerelemben nincs szerencséd, mert soha-soha nem szerettél, csak olyat, aki tönkretett.
 3/4 anonim ***** válasza:
Már mondtuk egy párszor. Mert sötét vagy, mint az éjszaka. Hányszor írod még ki ugyanazt?
 4/4 anonim ***** válasza:
Önsajnálat helyett inkább ismerkedjetek meg építsétek az önbizalmatokat. Mert nem csoda, hogy senkitek nincs ilyen felfogással.
2021. jún. 11. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!