Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes elmondani hogy szenvedek?
Van egy lány ismerősöm akivel barátság extrákkal szintre jutottunk. Én mondtam neki, hogy nekem ez így nem megy, mert én többet szeretnék. Azt mondta sajnos ő nem akar többet. Azóta alig beszélünk, elteltek hetek... nagyon szenvedek...
Ha el szeretném felejteni akkor ne irogassak neki vagy esetleg irjam meg h szenvedek és akkor megkönnyebbülök?
Nem írtam neki. Félek hogy még szarabbul leszek ha nem válaszol vagy valami fájò ír :(
Azt sem tudom leirjam csak hogy hiányzik vagy elkuldjem a hosszu levelet amiben kiöntöm a lelkem?
most olyan a szituáció, hogy nem tudom neki ezeket elmondani, leírni. A hétvégén más dolgokra kell koncentrálnom.
Mi a f.szert van az h egy nullának érzem magam azért mert neki nem kellek?? Sosem fogom megérteni h ez miért okoz ilyen fajta önbizalom leépülést?! Hát most 1 ember a sok milliárdból nem akar velem lenni.. ÉS???
És mégis megsebez ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!