Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes elmondani hogy szenvedek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes elmondani hogy szenvedek?

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm akivel barátság extrákkal szintre jutottunk. Én mondtam neki, hogy nekem ez így nem megy, mert én többet szeretnék. Azt mondta sajnos ő nem akar többet. Azóta alig beszélünk, elteltek hetek... nagyon szenvedek...

Ha el szeretném felejteni akkor ne irogassak neki vagy esetleg irjam meg h szenvedek és akkor megkönnyebbülök?

2021. júl. 29. 09:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Megmondta, hogy nem akar többet, ő nem viszonozza az érzéseidet. Szóval tök felesleges lenne zaklatni.
2021. júl. 29. 09:55
 2/16 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem írd meg neki, de azért írd meg, hogy világos legyen neki még egyszer mi van és ha nem reagál most sem úgy ami erős lenne, akkor utána ne írj neki egyáltalán.
2021. júl. 29. 09:59
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Írj neki egy levelet, de ne küld el neki! Papíron ìrd meg, majd ègesd el, vagy tedd el emlèkbe, vagy hogy kèsőbb tanulhass belőle, ha megint ilyen helyzetbe kerülsz. Ìgy valamilyen szinten kiöntöd az érzèseidet, megkönnyebbülsz. Neki hiàba ìrod, ő nem èrez îgy, nem tud vele mit kezdeni. Ha könyörögsz neki, csak magadat járatod le ezzel. Tapasztalat. :(
2021. júl. 29. 10:00
 4/16 A kérdező kommentje:
Durva hogy erre nincs jó válasz. Azt írja valaki hogy ne írj... valaki meg azt hogy írj... és mindkettőben van igazság és mind a kettőt magaménak érzem.
2021. júl. 29. 10:08
 5/16 anonim ***** válasza:
88%
Akkor írj. Lehet, hogy szükséged van arra, hogy jól megalázzon, lerázzon, ahhoz, hogy le tudd zárni. Néha kell az a plusz pofon. A mi lett volna ha nem enged lezárni. Borítékolható, hogy nálad nem lesz ebből kapcsolat, hiába nyomulsz, de még nem fogtad fel, úgyhogy írj neki, mert csak ekkor fogod tudni lezárni.
2021. júl. 29. 10:26
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szóból ért az ember, te meg úgy látszik pofonból.
2021. júl. 29. 10:29
 7/16 A kérdező kommentje:
Most leírtam mindent amit vele kapcsolatban érzek és gondolok és azzal szembesülök, hogy gyűlölöm és mégis imádom őt.
2021. júl. 29. 10:44
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Érdekelne mit reagált. Amúgy én sem írtam volna le neki, voltam ilyen helyzetben. Ettől sajnos nem fog elkezdeni érezni irántad.
2021. júl. 29. 10:49
 9/16 A kérdező kommentje:

8as: még kicsit emésztem a dolgot aztán elküldöm neki amit írtam. Majd megmondom mit válaszolt. Lehet semmit nem fog.

Azt szeretném hogy mielőbb túl legyek ezen a szenvedésen.

2021. júl. 29. 10:54
 10/16 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat
2021. júl. 29. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!