Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért foglalkozik velem ennyit?
20 éves vagyok, egy 5 éves gimnáziumot (0- évfolyammal) most végeztem el.
az ofőmmel, aki férfi, most is tartom a kapcsolatot messengeren, és majdnem mindennap beszélük, pedig már több mint 1 hónapja végeztem.
most már mindenféléről beszélgetünk.
ha én megfogadom, hogy nem írok neki, akkor ő ír, pl. ma is, tehát vagy én, vagy ő, de keressük egymást.
már akkor is sokat foglalkozott velem, amikor a vizsgákra készültem, de azt gondoltam azért, mert ilyen egy jó tanár.
de ez önmagában nem indokolta volna, egyszerűen annyi időt és energiát fordított rám, h. a gyalázatos tanári fizetések mellett nem is értem, hogyhogy neki ez megéri.
mostanában kezdtem el azon gondolkozni, h. emögött lehet-e más.
pl.ha magam alatt vok próbál vigasztalni, érdeklődik stb.
honnan lehet tudni, hogy ez még mindig a tanár bácsis dolog, vagy már több?
(több estét is végigcseteltünk, akár esete 10-ig is, nemtudom, hogy a párjának ilyenkor mit mond, kivel csetel.)
"akkor lezárta annyival, hogy ne beszéljünk inkább erről."
Ez több mint fura.
Mert írhatta volna, hogy csak a pàlyàd akarja egyengetni , mittomèn , de még is hàrított, vmi van
ez pontosan úgy történt, hogy én besértődtem azon a megjegyzésén, amit tett, mert úgy jött le, mint ha meggyanúsítana, h. én többet akarok, és mondtam, illetve eszembe jutott, hogy mi van, ha ő akar többet... szóval kész káosz, és mondtam neki, hogy én itt befejeztem, nem keresem többet, viszontlátásra.
és ő meg mondta, hogy ne beszéljünk erről az ügyről többet, és továbbra is szívesen meghallgat, érdekli mi van velem.
ez a stílus meg ez a hagnem, velem kérlek ne.
nem hinném, hogy meg akar dugni.
Figyelj kérdező, én is ilyen szituban vagyok, bár az én volt tanáromnak nincs senkije.
Simán lehet, hogy tépelődik mi lenne a helyes, bejössz neki de az eszével tudja, hogy ennek nem lehetne jövője (van párja, nagy korkülönbség), de nem akar végleg elengedni.
Annak ellenére, hogy egymás tudtára adtuk, hogy vonzódtunk egymáshoz, nem lesz semmi különösebb, csak időnként írkálunk egymással.
(távolság + korkülönbség)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!