Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért foglalkozik vele ennyit, ha csak testi kapcsolat volt és nem is szerette, sőt idegesítette?
Figyelt kérdés
Ismerkedem egy férfival. És nem is a volt barátnője, aki miatt gond van, hanem az előtte lévő kapcsolata, ami nem is nevezhető kapcsolatnak és ezt a pasi mondta így. 5 évig jártak össze szexelni, csoporttarsak voltak. Majdnem össze is költöztek, de azt mondta, ő nem volt szerelmes, a csaj viszont nagyon és megfojtotta a ragaszkodásaval, a hisztikkel és számonkeresekkel, ezért is váltak örökre szét minden szinten összeköltozes előtt (ami ilyen lakotarsi viszony lett volna extrákkal). Már több mint 2 éve nem is beszéltek, de mindig róla beszél. Hogy a Viktória így meg úgy szerette a sminkeket, máshogy csinálta a levest, de jó hogy én ezért meg azért nem hiszizek, a Viktória szokott. Hogy neki milyen gyorsan nőtt a haja, hogy milyen tapétát akart, de jó hogy nekem más az ízlésem. Akármi van, a Viktória mindig feljon. Pedig utána volt felvallalt kapcsolata és mondom elég régen volt... Ráadásul mindig azt mondja hogy ő nem bírta a csak túlzó ragaszkodásat. Akkor miért téma mindig és mire gondoljak én?2020. szept. 15. 00:34
1/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy igazából Viktória volt az, aki azt mondta elég? Nem pedig a párod? Mert nekem úgy jön le, hogy a párodnak vannak érzelmei felé
2/6 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy itt csupán szexkapcsolatról volt szó.
Sajnos a párod még mindig ragaszkodik az exéhez. Nagyon gyorsan le kell fektesd a szabályokat, mert ennek nem lesz jó vége.
3/6 anonim válasza:
Én megkerdeznem a csajt aki kettotok között volt hogy vajon miért lett vége. Biztos véletlenül sem azért mert ez az ember tokatol bokáig odáig van viktoriaert. El ne hidd hogy valaki 5 évig osszejar egy olyan emberrel akit nem hogy nem szeret hanem egyenesen kikesziti. Vannak ilyen idióta pasik akik ezt élvezik hogy szenveshetnek egy nő mellett.
4/6 anonim válasza:
Biztos szerette. A férfi vagy hazudik neked, vagy még saját maga sem veszi észre magát. Nem tudom melyik a rosszabb, de egyik sem jó.
5/6 anonim válasza:
Tőle kérdezted,hogy miért hozza fel ennyiszer?
Ha igen,mit mondott miért?
Engem is idegesítene ez.
Szerintem alapból tabu az exekről beszélni a párodnak.
Nyilván ha rákérdez akkor válaszolok,de magamtól nem beszélek róluk.
Nincs így, de még ha éreznék is valamit az előző iránt sem beszélnék a jelenleginek róla.:D
Amúgy,hogy a kérdésre is válaszoljak szerintem nem csak sima szexkapcsolat volt.
6/6 anonim válasza:
Valószínűleg az előző nőjével is azért lett vége, mert ő nem a "Viktória".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!