Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért foglalkozik velem ennyit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért foglalkozik velem ennyit?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, egy 5 éves gimnáziumot (0- évfolyammal) most végeztem el.

az ofőmmel, aki férfi, most is tartom a kapcsolatot messengeren, és majdnem mindennap beszélük, pedig már több mint 1 hónapja végeztem.

most már mindenféléről beszélgetünk.

ha én megfogadom, hogy nem írok neki, akkor ő ír, pl. ma is, tehát vagy én, vagy ő, de keressük egymást.

már akkor is sokat foglalkozott velem, amikor a vizsgákra készültem, de azt gondoltam azért, mert ilyen egy jó tanár.

de ez önmagában nem indokolta volna, egyszerűen annyi időt és energiát fordított rám, h. a gyalázatos tanári fizetések mellett nem is értem, hogyhogy neki ez megéri.

mostanában kezdtem el azon gondolkozni, h. emögött lehet-e más.

pl.ha magam alatt vok próbál vigasztalni, érdeklődik stb.

honnan lehet tudni, hogy ez még mindig a tanár bácsis dolog, vagy már több?

(több estét is végigcseteltünk, akár esete 10-ig is, nemtudom, hogy a párjának ilyenkor mit mond, kivel csetel.)

2021. júl. 27. 18:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Próbàlta valaha más irányba vinni a beszèlgetèst?
2021. júl. 27. 18:20
 2/19 anonim ***** válasza:
50%
Hány éves?
2021. júl. 27. 18:20
 3/19 A kérdező kommentje:

igen, szex és szerelem is szóba került. egyszer megkérdezte, nekem mennyire fontos a szex.

a szerelem meg úgy általánosságban, de ezek ritkán egyszer-egyszer.

nem tudom hány éves pontosan, olyan 50 feletti

2021. júl. 27. 18:23
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha már felhozta , lehet azt vàrta, hogy lecsapd a labdàt.

Sok pedagógus messzire elmegy a diàkjaièrt, de a leírtak alapjàn túlment egy bizonyos hatàron, semmi köze a szexuális és szerelmi eletedhez

2021. júl. 27. 18:30
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez már nem tanári gondoskodás és érdeklődés, valószínűleg többet akar tőled.
2021. júl. 27. 18:32
 6/19 A kérdező kommentje:

de ez hónapokkal ezelőtt volt, azóta ilyen szex-szerelem témát nem hozott fel, most a jövőmmel, továbbtanulással kapcsolatos dolgok vannak terítéken.

szóval nem igazán tudom eldönteni mi van.

2021. júl. 27. 18:38
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hasonló kapcsolatom volt az osztályfőnökommel, bar vele a szex téma nem merult fel. Nekem o inkább egy apa potlek volt, mert sajnos az apukam nagyon koran elhunyt es a fonokom lelkileg nagyon sokat segitett.

Viszont a te eseted mas, és inkabb engedd el. szerinted hany lannyal beszelgethet még igy?

2021. júl. 27. 19:03
 8/19 A kérdező kommentje:

a volt évfolyamból csak velem, a többiek azt mondták, velük nem.

amúgy ezt még tavaly kérdezte, azóta nem...

2021. júl. 27. 19:14
 9/19 anonim ***** válasza:

hat szerintem ez mar tulmutat a tanar-diak viszonyon. nem egeszseges, hogy egy kapcsolatban elo 50es pasi ennyit foglalkozik egy 20 eves lannyal, plane, ha a szex is szobakerult mar. oke, hogy csak egyszer-egyszer, de ilyen egyaltalan nem kene emlitenie. en szep lassan leepitnem ezt a kapcsolatot, ha nem

is teljesen, de mondjuk a heti-ketheti ‘mi a helyzet veled?’ szintu beszelgetesekre.

2021. júl. 27. 19:25
 10/19 A kérdező kommentje:

magázódunk :)

amúgy érdekes volt, pár hónapja azt mondta, nem lehet köztünk semmi, szorítkozzunk a sulis dolgokra... ezt írta... hát nekem akkor ez még eszembe sem jutott, de úgy elgondolkoztam.

ezek szerint neki vmi. eszébe jutott.... rákérdeztem, hogy ez most mi, miért mondja nekem.

akkor lezárta annyival, hogy ne beszéljünk inkább erről.

2021. júl. 27. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!