Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért foglalkozik velem ennyit, ha annyi más nőt megkaphatna?
Van egy férfi, nagyon jóképű, bárkit megkaphatna. Mégis velem foglalkozik. Írogat, nem zavarja, hogy néha nem is válaszolok neki. Nagyobb társaságban főleg rám figyel, ha egy csajjal beszélget kettesben és én megjelenek, akkor rögtön engem is bevon a társalgásba. Mindent megjegyez,amiről beszélek, és mindig visszautal a korábbiakra. Az a baj,h néha hülye helyzetbe hoz,mert volt rá példa, h olyan dolgot is szóbahozott velem kapcsolatban mások előtt, amit csak neki mondtam(igaz,h nem mondtam neki, h ne mondja). Próbáltam leépíteni, de egyszerűen nem lehet, mert nap mint nap találkozunk. Nagyon kedvelem és vonzódom hozzá, de ezt amennyire lehet, igyekszem titkolni előtte. Mégis rögtön észreveszi, h milyen kedvem van, és próbál megnevettetni, amikor rideg vagyok vele, akkor megkérdezi, hogy ugye nem ő csinált valami rosszat, mert nekem ő semmiképp nem akar fájdalmat okozni.
Nem értem, miért ilyen kedves velem, nagyon kitartóan próbál a kedvemben járni, sokat dicsér is. Ha látja, h nagyon nem kérek belőle, akkor visszavesz és békén hagy, de mindig mondja, hogyha bármi van, akkor szóljak neki.
Na látod az ilyen nőket nem fogom megérteni soha ! És nekem mondják, hogy top pasiként könnyű az ismerkedés... hát látom... Fejen is állhatna szerencsétlen te akkor sem fogsz engedni mert FÉLSZ TŐLE. De miértis? Tett eddig valamit ellened? Nem...
Nők...
Kérdező. Mivel ez offos, légyszi privátban írd le nekem, hogy ezt te pl miért csinálod.
32/f
Ááhhh. Fejedbe vágja a baltát...
32/f
Nem mondtad neki, hogy tartsa titokban. Ne vedd tőle rossz néven még akkor sem, ha valóban titkolnia kellett volna, mert éreznie kellett volna. Ő nem érezte. Ne lődd őt fejbe ezért.
Szerintem szerelmes beléd, egyelőre csak plátói szerelemmel. Ha bejön neked add tudtára, szóban, vagy mozdulatokkal.
Nem tőle félek, hanem hogy csalódást fog okozni. Mindig annyi lány veszi körül. Miért pont én kellenék neki.
Olyan típus egyébként, aki meggondolatlanul mond ki dolgokat,és mindig őszintén vállalja magát. Én hiszem érzem, hogy az érzései őszinték felém, csak félek, hogy miután megkap, majd elmúlik a dolog.
Azt ugye tudod kérdező, hogy mindig mindenben van kockázat? Jelen esetben sem megerősíteni sem megcáfolni nem tudja félelmeid alapját. Hogy be tud verni egy szöget a falba, ahhoz elegendő a bemondás meg pár tanú, de a hűséget azt így sajnos nem lehet bizonyítani. Akkor sem, ha gondolkozol rajta, akkor sem, ha vársz, akkor sem, ha beszéltek róla, csak akkor, ha kipróbálod, megadva ezzel a lehetőséget. Azt ugye értjük, hogy az első lépcsőfok nem feltétlen az kell legyen, hogy baguettejét pajzánul a majonezedbe mártja, vannak azért fokozatok. Nem kell beszarni.
32/f
Szerintem rosszul gondolkodsz. Probald meg kihasznalni a helyzetet a sajat szemszogedbol. Ha csak 1 evre is ossze tudtok jonni, azert is megadnal mindent, nem? Meg eleted vegen is arra fogsz gondolni, hogy milyen jol kezdodott minden. Ne sajnald magadtol az oromot. Nem azt mondom, hogy elj a manak, de legyel tisztaban azzal, hogy neked milyen jo lesz, es akkor lepj ki a kapcsolatbol, amikor mar ez nincs meg. Lehet nagyon sokaig vele kell maradnod. Fel a fejjel, a tudatos reszed raer akkor spekulalni, amikor baj van, most nincs.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!