Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Leleplezte saját magát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leleplezte saját magát?

Figyelt kérdés

furcsa dolgok történtek.

adott egy férfi és egy nő.

a kapcsolatuk munkakapcsolatnak indult. mindketten kapcsolatban élnek, külön-külön.

de beszélgetnek több mindenről, majd egy ponton a férfi szinte ingerülten megjegyzi, hogy kizárt dolog, hogy valami legyen kettejük között.

a nő csak néz, nem érti, mert neki eszébe sem jutott semmi ilyesmi.

a férfi azzal védekezik, hogy valamit félreértett.

a nő kéri, tisztázzák ezt, mert nem akar félreértést, megkérdezi, hogy jutott a férfi erre a gondolatra.

a férfi elodázza a választ, eltelik több nap is, amíg válaszol, de rövidre fogja, azt mondja, hogy nem kéne bolygatni ezeket a dolgokat.

de milyen "dolgokat"?

létezik, hogy ő fejben már máshol járt, másra (is) gondolt?

2021. júl. 25. 21:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
a nőnek nem kéne álszentet játszani
2021. júl. 25. 21:05
 2/13 A kérdező kommentje:

mi van?

ebbe mi az álszentség? a nő szerelmes a saját párjába, és eszébe sem jutna...

2021. júl. 25. 21:07
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Ez egy szar női játszma, ahol "küldi a jeleket" aztán, ha pofára esik akkor még mindig kihátrálhat mondván: "jaj, hát én semmi ilyesmire nem gondoltam, csak te értetted teljesen félre". :D Annyira tipikus.
2021. júl. 25. 21:09
 4/13 A kérdező kommentje:

a nő semmilyen jelet nem küldött, mivel boldog párkapcsolatban él, mivel tudja, h. a másik is kapcsolatban van. a férfi amúgy sem az esete, már csak a korkülönbség miatt sem.

és a nő a mai napig nem érti, hogy mire gondolt a férfi, amikor azt mondta, hogy nem kéne bolygatni.

de mit?

2021. júl. 25. 21:17
 5/13 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem ne törődj vele, ne keresd. Lehet, hogy kicsit túl közvetlennek vélt és megijedt, hogy esetleg te többet látsz bele, mint kéne. Ne keresd és probléma megoldva.
2021. júl. 25. 21:35
 6/13 A kérdező kommentje:

hát mivel kolléga, nehéz kikerülni, de amúgy csak meló van.

biztosan nem voltam túl közvetlen, miért is lettem volna?

mondom, az én magánéletem rendben van.

2021. júl. 25. 21:37
 7/13 anonim ***** válasza:
68%

Szóval a nő nem küldött jeleket, de a mai napig ezen lovagol, ahelyett hogy továbblépne.

Remélem így leírva átjön a lényeg...

2021. júl. 25. 21:37
 8/13 anonim ***** válasza:
86%
Ha rendben lenne a magánéleted, nem kerülnél ilyen helyeztbe. Amúgy meg miért ne lehettél volna túl közvetlen? Ha csak munkaügyben kerested volna, akkor nem küldött volna el a francba.
2021. júl. 25. 21:43
 9/13 A kérdező kommentje:

szerintem te kifejezetten gonoszkodó vagy, én nem szeretek semmilyen játszmát, és szeretem érteni a dolgokat.

egy munkahelyi közösségben kiváltképp fontosak ezek.

amúgy nem említettem, ez hány napja történt, tehát az időtartamra vonatkozó megjegyzésed is súlytalan.

2021. júl. 25. 21:43
 10/13 A kérdező kommentje:

de nem küldött el a francba, ezt ki mondta?

azt mondta, hogy továbbra is szívesen beszélget velem munkán túl is.

2021. júl. 25. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!