Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha regisztrálok tinderre akkor megtudhatom hogy mennyire vagyok jó nő?
Figyelt kérdés
2021. júl. 25. 20:28
1/13 anonim 

válasza:

nem. de kapsz sok kéretlen levelet, bunkó üzenetet, és jó pár képet más farkáról...
ha beszélgetni akarsz, akkor írj!
2/13 anonim 

válasza:

Nem igazán , mindenkit spamelnek.
Ha jó, ha àtlagos, vagy kevésbé jó , nem számít ràpróbàlnak
3/13 anonim 

válasza:

Szerintem ez csak attól függ, hogy mennyire jó képet raksz fel. Van aki nem a legszebb, de fotogén plusz megszerkeszti a képet, filter rá és kb egy másik ember lesz a végén. A másik véglet pedig mikor valaki szép, de a képek nem adják vissza vagy nem sikerül jó képet készítenie. De sok férfi csak a mellekre, seggre megy, nem is érdekli őket az arc... Szóval ne adj az ilyen appoknak túl sok kreditet.
4/13 anonim 

válasza:

Engem tobb ferfi is visszautasitott. Foleg amikor egybol elmondtam hogy szexkapcsit akarok. A vicc, hogy amugy egy itt ismeretlen, de mashol szexszimbolum szineszno kepevel voltam fent.
5/13 anonim 

válasza:

#4 Lehet pont ezért, mert túl kamu szagú volt az egész.
6/13 Noren1989 

válasza:

Véletlen sem. Kaphatsz viszont egykis egoboost-ot, ha elég szàmodra a kúró1àjk.
7/13 anonim 

válasza:

Tinderen van egy csomó pasi, aki csak szexet akar, és arra neki minden jó lenne, és egy szimpatikus nőstény kutyát is jobbra húzna talán. Emiatt nem gondolnám, hogy reális képet adna ilyen téren.
8/13 anonim 

válasza:

Nem. Teljesen elhittek. Smink nelkul atlagos foto a szinesznorol.
9/13 anonim 

válasza:

Szerinted egy ismert emberre nem dobja ki egyből a kereső, hogy kicsoda.
Ezért szoktak zárt instáról lopott képeket használni, bár ott is általában túl szép, hogy igaz legyen lányokét, ami szintén bukó egy pasinál, akinek van agya.
10/13 anonim 

válasza:

Nem tudhatod mert ha nem vagy nagyon extrémen csúnya akkor tömegesen jönni fognak a szexajánlatok és a farokképek a lúzerektől +1-2 normális pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!