Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért néz levegőnek amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz levegőnek amikor oda volt értem ?

Figyelt kérdés
Röviden a sztori : van egy nő aki flörtölni kezdett velem ,összejött a dolog párszor lefeküdtünk azt mondta nagyon jó velem és szeretne ha több lenne köztünk . Bele mentem és most már azt csinálja hogy néha levegőnek néz nem is nézi meg ha írok neki, ha elkezdem elengedni és leszarni akkor jön hogy hiányzom meg kiván stb . Eltelik kis idő és megint leszarja a fejem . Közben azt mondja szeret. Miért csinálja ezt valaki hogy oda van egy emberért aztán kis idő elteltével már nem is olyan érdekes ?

2021. júl. 25. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatlan inkább. De a leírás alapján nem sok jövőtök van.
2021. júl. 25. 19:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem percekre gondoltam amikor írtam hogy levegőnek néz hanem napokig és 2hét után megint jön. Amugy nem vagyunk együtt .
2021. júl. 25. 19:17
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Talonban tart. Ne hagyd neki, nem érdemli meg senki, hogy játszanak vele..
2021. júl. 25. 19:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet vár valamit tőled, pl, hogy kimond, komoly kapcsolatot szeretnél. Lehet túl akarja taktikázni a kapcsolatot vagy csak valamelyik barátnője ezt tanácsolta neki... A nők néha nagyon sok hülyeséget elhisznek (egyik barátnőm már a 3. randin lefekszik a sráccal, mert bevette a fejébe, hogy ha nem fekszik le vele, akkor nem fogja keresni többet. De persze ezek a pasik csak kihasználják, a végén mindig kiderült, hogy nem is akartak semmi komolyat - ami persze amúgy is kiderült volna idővel, ha többet randiznak... ő mindig azt csinálja amit barátnői tanácsolnak neki).
2021. júl. 25. 21:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a 7-es válaszoló írta, itt az van. Vár valamit tőled a nő.
2021. júl. 25. 21:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem írtál, hogy te mit tettél a kapcsolatért. Csak elfogadtad a szerelmét vagy viszonoztad is? Ha nem viszonoztad, pl. nem érdeklődtél felőle, nem kerested, nem töltesz vele időt, akkor olcsó ribinek érezheti magát, hogy olyan után fut, akit igazából nem is érdekel, hanem csak kihasználják. Úgyhogy akkor inkább hagy elmenni.
2021. júl. 26. 00:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Azon már tul vagyunk , elmondtam mit érzek és azt is hogy komolyan gondolom vele de visszakozott mert neki van egy kapcsolata ami rossz és össze van zavarodva . Elmondása szerint engem szeret de megprobálja helyrehozni a dolgokat otthon miközben ezt csinálja velem is hogy néha keres hogy kiván , szeret stb , máskor nem is létezem .
2021. júl. 26. 09:17
 8/8 anonim ***** válasza:
88%
Magyarul van barátja, akit veled csal. Az ilyeneket kerüld messziről, mert téged is csalna és valószínűleg csal is - a barátjával is tuti lefekszik... mikor kihez van kedve. Ha téged szeretne, nem próbálná a másikkal heylrehozni a kapcsolatát. Full kihasznál.
2021. júl. 26. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!