Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik nap kedves velem, mintha tetszenék neki, máskor pedig levegőnek néz, vagy lenézően viselkedik velem. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Egy kollégámról van szó, kezdetben úgy éreztem, mintha bejönnék neki, majd egyszercsak hideggé, közönyössé vált, úgy éreztem, mintha megutált volna. Azóta ez a két állapot váltakozik. Ami ezzel a gond az az, hogy bár eleinte közömbös voltam, most mintha éreznék iránta valamit. Én házas vagyok, és sosem viszonoztam a közeledését, és most úgy érzem, ez tönkre is teheti a kapcsolatomat. Szégyellem is magam, és szeretem a férjem, mégis érezhetően már nem vagyok közömbös. Ráadásul neki is komoly kapcsolata van. Szerintetek szándékosan csinálja ezt? És ha igen, miért?2019. márc. 7. 16:34
2/12 anonim válasza:
Szerintem ne ezzel foglalkozz, hanem azzal, hogy házas vagy és mégis más farkán fantáziálsz.
3/12 anonim válasza:
...
Beteg emberek rovat.
Amúgy nálunk is van ilyen kolléga, vén perverz, de ha megjelenik a felesége azonnal lemegy papucsba :D Mókás látvány. Kompenzál.
4/12 anonim válasza:
Tetszel neki, de mivel tapasztalt férfi, tudja hogy a nőknek nem szabad túl közvetlenül kimutatni a tetszést, mert a nők az izgalmas dolgokra, drámázásra gerjednek.
5/12 anonim válasza:
Taéán rájött, hogy mit veszíthet. Már ha van gerince. Ha nincs, akkor talonba tett.
6/12 anonim válasza:
Csak dugjatok. Nem kell szétkúrni senki házasságát.
8/12 anonim válasza:
4-esnél a nyerő gondolat, amíg úgy érezted bejössz neki csupán legyezte a hiúságod, amint leszart már is nedves a bugyid, és róla fantáziálsz.
9/12 anonim válasza:
Érzelmekre alapozva ez kevés.
Jelen esetben a férfi irányít?
Labilis,unott a kapcsolatod,izgalmakra vágysz?
Belemész,vagy sem a nő választ,a férfi dönt.
10/12 anonim válasza:
Azt írod, hogy szereted a férjed, a kérdés már csak az, hogy úgy szereted, mint a tesódat, vagy mint a haverodat, vagy mint apádat, mindegyiket szeretetnek nevezzük. De szerintem, nem alakulhat ki érzelem egy másik férfi irányába, ha te tényleg szerelemmel szeretnéd a férjed. Magadat ne csapd be. A biztonság nem szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!