Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szex után levegőnek néz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex után levegőnek néz?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen kb 1 éve kerülgetjük egymást egy kollégámmal. Barátok vagyunk, de szombaton egy buli után lefeküdtem vele. Közben nekem még írt az exem, ami kissé felzaklatott. A kollégám kérdezte hogy lesz- e köztünk még ilyen, én meg azt mondtam hogy meglátjuk. Meg akart csókolni, de én kitértem és magamhoz húztam (megöleltem és mondtam hogy fontos nekem) majd hazamentem. Nem kerestük egymást, remegve vártam a mai napot, de nem jött oda hozzám, sőt amikor átmentem az irodájukba más miatt, még csak fel sem nézett rám.

Ezek szerint megbántottam? Vagy csak elfoglalt? Nem merek odamenni hozzá, Bem akarom hogy azt gondolja rátapadtam. Mit csináljak?

2018. febr. 28. 12:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg azt hiszi, hogy ennyi volt és leráztad szex után.
2018. febr. 28. 12:40
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
A srác zárta rövidre,mert össze vissza beszéltél.Csókot akar de azt nem adsz,dezzeg nuni az igen.Szerinted mit gondolt rólad?Szerinted én mit gondolok rólad?Hisz a csók a szeretet szerelem jele,nem mellesleg bizalmi faktor.🤢🤢🤢
2018. febr. 28. 12:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Jaj, én nem ezt akartam. Hogy hozhatnám helyre? Ha mindenki előtt félre hívnám akkor tuti pletyiznének a kollégák.
2018. febr. 28. 12:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Munka után hívd el egy kávéra.
2018. febr. 28. 13:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tipikusan az a helyzet, amit egy férfi joggal sosem ért meg...ezt te okoztad magadnak. Most nem tehetsz mást, mint eldöntöttem, hogy mit akarsz tőle és normális módon el is mondod neki...gondolj bele fordított helyzetben...na ugye.
2018. febr. 28. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"Meg akart csókolni, de én kitértem és magamhoz húztam (megöleltem és mondtam hogy fontos nekem)"

Ez gyakorlatilag felér egy kihe.éléssel...

Ez után ne csodálkozz, ha nem keres. Én sem keresném ezek után a nőt.

30/F

2018. febr. 28. 13:41
 7/8 anonim ***** válasza:
A lesz-e ilyen alatt gondolom ő azt értette, hogy CSAK szex. Te meg lerohantad egy vallomással.
2018. febr. 28. 16:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Közbeszolt az exed akkor nem vagy tul rajta .De van egy pasi aki beprobàlkozott és sztem szért sértődött be mert nyilvân belédzugott .Te tudod hogy meik utat vàlasztod .Ha kell ez a pasi akkor ne nagyon gondolkodj cselekedj még az elejên helyre hozhatod de ha soksig varsz hetekig honapokig tuti hogy becsajozik .
2018. febr. 28. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!