Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után levegőnek néz?
A munkahelyemen kb 1 éve kerülgetjük egymást egy kollégámmal. Barátok vagyunk, de szombaton egy buli után lefeküdtem vele. Közben nekem még írt az exem, ami kissé felzaklatott. A kollégám kérdezte hogy lesz- e köztünk még ilyen, én meg azt mondtam hogy meglátjuk. Meg akart csókolni, de én kitértem és magamhoz húztam (megöleltem és mondtam hogy fontos nekem) majd hazamentem. Nem kerestük egymást, remegve vártam a mai napot, de nem jött oda hozzám, sőt amikor átmentem az irodájukba más miatt, még csak fel sem nézett rám.
Ezek szerint megbántottam? Vagy csak elfoglalt? Nem merek odamenni hozzá, Bem akarom hogy azt gondolja rátapadtam. Mit csináljak?
"Meg akart csókolni, de én kitértem és magamhoz húztam (megöleltem és mondtam hogy fontos nekem)"
Ez gyakorlatilag felér egy kihe.éléssel...
Ez után ne csodálkozz, ha nem keres. Én sem keresném ezek után a nőt.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!