Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha valakibe ennyi idő alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakibe ennyi idő alatt nem szerettél bele, abba már nem is fogsz ugye?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősömmel veszekedtünk ezen, neki van egy ilyen barátság extrákkal kapcsolata kb. 1 éve, és hogy ő bele tudna esni a csajba, csak vissza kell fognia az érzéseit.

De ilyen nincs nem? Főleg ennyi idő után?

2018. febr. 18. 15:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Nem valószínű. 1 év sok idő...
2018. febr. 18. 15:41
 2/11 anonim ***** válasza:
43%
Vissza kell fogni az érzéseid :D Gondolom nehéz lehet. Nem is tudom, hogy tudta végig mondani röhögés nélkül. A szerelem egy része tudatos, a másik része tudatalatti. Ha nem vagy nyitott, akkor előfordulhat nem leszel szerelmes, de az érzéseken nem mindenki tud uralkodni főleg nem egy éven keresztül. Szimpátia lehetséges, de szerelem nem. A barátod előadja magát, de lehet fogalma sincs mi az a szerelem.
2018. febr. 18. 15:48
 3/11 A kérdező kommentje:
2-es szerintem is teljesen igazad van, én is így gondolom.
2018. febr. 18. 15:49
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Oké, tiszta sor, hogy sok ember nem tudja irányítani az érzelmeit. Ettől még mások képesek rá. Simán visszatudja fogni, hogy ne szeressen bele a csajba.
2018. febr. 18. 16:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne lenne ilyen...nekem is van, hogy mikor ismerkedek, randizgatok egy pasival, és érzem a fellángolást, hogy szerelmes tudnék lenni, de ha nem bízok benne, úgy érzem, hogy nem lenne kölcsönös, akkor visszafogom az érzéseimet és nem esek szerelembe. Lehet ő sem bízik a csajban, vagy még nem akar kapcsolatot.

22L

2018. febr. 18. 16:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Tud az érzésein uralkodni. Valami oka csak van, hogy nem engedi el magát. Azt nem mondta, hogy mi? Hány éves az ismerősöd?
2018. febr. 18. 16:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Aki tudja magát uralni az tudja hogy van bármi... de ezt magyarázni felesleges.
2018. febr. 18. 16:29
 8/11 anonim ***** válasza:
En is vissza tudom fogni magam. Egy rakas racionalis okom van ra, hogy ne legyek valakibe szerelmes, es nem is vagyok, ettol fuggetlenul tudnek az lenni, ha minden feltetel adott lenne. Az, hogy erre sokan nem kepesek es csak repkednek az erzeseik ossze-vissza, az o bajuk.
2018. febr. 18. 16:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, felnottebb korban nalad es sokkal jobban tud uralkodni magan. Valami nyomos oka csak van ra, hogy miert nem jon ossze vele, ha olyan jo lenne neki.
2018. febr. 18. 16:48
 10/11 anonim ***** válasza:
48%
"...bele tudna esni a csajba, csak vissza kell fogni az érzéseit." Mi az, hogy vissza kell fognia az érzéseit? Nem lovak azok, vagy megvannak, vagy nincsenek meg...
2018. febr. 18. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!