Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Szerettél már bele" valakibe csak azért, mert nagyon jól nézett ki?
Igen, de leginkább 18 éves korom előtt.
25F
El nem tudom képzelni; hogy ilyen lehetne. Kellemes, jó, pozitív kisugárzásának kell lenni egy embernek, hogy egyáltalán jónak találjak rá nézni.
Pl van egy pasi , külsőre 10/10-es, nagyon jól néz ki, de
tényleg, a szemére kiül a lelke, meg az egész arcára, nem tudja leplezni; és a személyisége az meg annyira taszít, nem csak képen láttam, ismerem is, olyan egy kis arrogáns, beképzelt hólyag, úgy fennhordja az orrát, nagyon egós, annyira taszít a személyisége, hogy az valami elképesztő. Pl nem tudnék mellette nyugodtan aludni se, nemhogy egyebet csináljak vele; mert annyira taszít a személyisége, de tényleg. És komolyan frusztrálna, hogy ott fekszik mellettem. Az egyetlen jó tulajdonsága, de az sem emberileg ad hozzá, mert egy lusta ember is lehet kedves, aranyos, szerethető; hogy ő pl szorgalmas. Na jó, meg most jut eszembe, udvarias is, de az is megjátszottan, érdekből; annyira látszik rajta, hogy neki nem szívből jön ez a kedvesség, hanem igazán meg kell erőltetnie magát. És nem túl intelligens , és nem is túl bölcs. Semmit nem akarnék egy ilyen embertől, aki a személyiségével nem fog meg, nem érinti meg a lelkemet. De mondjuk ő konkrétan pl taszít is, de tényleg kell, hogy kellemes kisugárzása is legyen az embernek, hogy egyáltalán jó legyen a közelében tartózkodni, még akár sima barátként is, de ő totál nem kellemes társaság semmilyen szín alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!