Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Volt már olyan, hogy egy...

Volt már olyan, hogy egy gesztusa vagy mondata miatt szerettél bele valakibe, pedig alapból nem is volt az eseted különösebben?

Figyelt kérdés

Azt hiszem ez a kérdés inkább 25 felettieknek szól:-)

Volt egyszer egy olyan férfi, akibe akkor "szerettem bele", mikor egy céges bulin a nyakkendőjét lazítva, felém fordulva valami poénosat kérdezett. Addig a pillanatig azt sem tudtam, hogy egy cégnél dolgozunk. Utána sokáig csak lopva bámultam rá, szerintem nem is sejtette, hogy miket gondolok titokban kettőnkről. Fura, vagy nem, felnőtt fejjel plátói vonzalmat tápláltam iránta, amit végül is sosem mondtam el, mert kiderült, hogy barátnője van. A mai napig, ha találkozunk , nekem heves szívdobogásom lesz, ha véletlenül összefutunk, és pár közhelyes mondatot váltunk.

2013. szept. 19. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Velem volt ilyen tudtam hogy abszolut nem illik hozzám amíg egyszer egy rossz napomon oda nem jött hozzám hogy felviditson, ebből is ilyen plátói dolog lett és sosem mondtam neki
2013. szept. 19. 09:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálam olyan volt,hogy nem volt az esetem de kitartóan udvarolt és kiderült,hogy jófej! Így szerelem lett!
2013. szept. 19. 10:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Szaporódási törvény. Ezzel nem lehet versenyezni akár mennyire faragunk ideált.
2013. szept. 19. 10:05
 4/5 Wadmalac ***** válasza:
Simán. Engem egy jópofa szöveg, egy mosoly, egy kecses mozdulat meg tud fogni. De ez csak ahhoz kell, hogy feltűnjön, a szerelemhez azért kicsit szélesebb összkép kell.
2013. szept. 19. 12:40
 5/5 Frigg ***** válasza:
Igaz, ugyan nem szerettem bele, csak barátok lettünk később. Egy barátnőmmel egy egyetemi klubban voltunk, karaoke esten. Egy srác készült épp énekelni, kicsit duci, mikiegér homlokkal, de amúgy kedves/helyes arccal. Amikor kisétált, semmiféle érzelmet nem keltett bennem. Viszont amikor elkezdett énekelni, az állam koppant a padlón, olyan bugyiledobós hangja volt. Innentől valahogy imponálni kezdett nekem, külsőre is. Beszédbe elegyedtünk az este folyamán, és onnantól tök jóban lettünk :)
2013. szept. 19. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!