Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet hülyeséget kérdezek,de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hülyeséget kérdezek,de ti voltatatok ezzel így?

Figyelt kérdés
A lényeg az ,hogy szeretem egy fiút bolondulásig ,de ő elköltözött innen a francba vagy fél évig folyamatosan rá gondoltam azóta már meg egy jó fél év eltelt és nem gondoltam rá. Most azért van eszembe ,mert előbb beszélgettünk róla. Ez így normális? Tavaly azt hittem,hogy bolond vagyok,mert csak a bolondok nem tudnak tovább lépni.
2021. júl. 22. 07:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy normális. Nekem egy nagy szerelmemen kb egy év volt túllépni, a legutolsó találkozásunktól számítva. Pedig nem is írtunk egymásnak meg semmi.
2021. júl. 22. 08:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én kb másfél évig voltam így.Nagyon tetszett egy pasi,de sosem volt semmi köztünk.Először csak attól féltem,hogy összejön valakivel,aztán,hogy elköltözik a közelemből,majd attól hogy elmegy az országból.Egy év alatt meglett mindhárom.:D eleinte nagyon szomorú voltam,összetörtem,mert tudtam úgysem fog annyira megfogni senki többé.Azóta sem fogott meg senki,de őt el kellett engednem.Néha még gondolok rá,de már a múltté.
2021. júl. 22. 10:10
 3/3 anonim válasza:
100%
Évekig nem tudtam elengedni, idő kérdése és te is,, elfelejted". Teljesen normális
2021. júl. 22. 13:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!