Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyenek a lehetőségeim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek a lehetőségeim?

Figyelt kérdés
Heló,mondom az alap helyzetet. Kb. 1 hónapja voltam egy esküvőn,ahol megismerkedtem jobban egy lánnyal.Akik ott voltak mindenki azt hitte együtt vagyunk.Amikor kérdezték tőlünk a lány rám nézett ,kínos 5 másodperc csend után meg "nem"-mel válaszoltam.Több ilyen jelet vettem észre csak nem győztam lereagálni az alkohol miatt.Az elején még irogattunk,most már nem nagyon reagál.Még egy dolog,a közeljövőben születésnapja lesz.Mivel kéne ismét felbuzdítani az érdeklődését?Válaszokat köszönöm!
2021. júl. 18. 22:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért húzódott ez 1 hónapja ?Ha 1 hónap alatt csak írkálna egy pasi és nem hívna randira hagynám az egészet.
2021. júl. 18. 22:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem is hamarabb kellett volna reagálni.Sok volt a munkám aztán meg karanténba voltam 2 hétig.
2021. júl. 18. 23:07
 3/5 anonim ***** válasza:
28%

Eselyeid?

Amig te agyalsz tökölsz, óvatoskodsz, addig lesz egy barátja, addig majd baratzonaba tesz, aztan hanyagol, kesobb a válladon bőg a barátja miatt, aztan bosszubol veled lefekszik, te szerelmes leszel, de visszjár/visszamegy a "szemét" exéhez, aki utan megint a te valladon bőg ismételten, erre te visszafogadod, aztan megint lesz egy uj baratja, te baratzonaba kerulsz es hanyagolni fog, te meg sirsz.

Hogy baratja lesz, ennek eselye 99%

Hogy nem te leszel a baratja ennek az eselye 99,99%

Veled a szex esélye kb 40%, de ennek feltétele:

Hogy tart veled egyaltalán huzamosan kapcsolatot..aminek az esélye 2%.

2021. júl. 18. 23:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondod ne tököljek menjek és cselekedjek?
2021. júl. 18. 23:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Inkabb érezz rá. Legyel ott ha szuksege van vonulj hatterbe ha nincs de tedd magad elerhetove meg atb.legyel jelen az eeteben.
2021. júl. 18. 23:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!