Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Legyen vége vagy menthető még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csakegykérdés35 kérdése:

Legyen vége vagy menthető még?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szeretnék illetve tanácsot, Adott egy Férfi 27 éves, 1 hónapja találkozgatunk illetve már komolyabban is együtt voltunk. Minden jónak tűnt azt éreztem fontos vagyok. Aztán kétszer azt hazudta hogy dolgozik miközben nem, csak nem akart velem találkozni. Azóta bocsánatot kért és azt mondta bebizonyítja hogy akar engem de még mindig úgy érzem hogy nem,mivel nem akar találkozni. Hogy tudnám megmenteni ezt a kapcsolatot?

2021. júl. 16. 15:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Legyen vege minel elobb
2021. júl. 16. 15:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem. Miért akarsz egy olyan emberrel együtt lenni aki nem akar veled találkozni, és ennek érdekében még hazudik is?
2021. júl. 16. 15:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Legyen vége! Nem menthető sajnos.

Valószínűleg játszik Veled. Ne hagyd magad értelmetlenül áldozattá válni!

2021. júl. 16. 15:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért nincs még vége mert sajnos nehezen engedem el azt ami jó volt, egyik napról a másikra kezdett el hazudni és ezek mellé jöttek mindig a szép szavak, szeret és hogy azért dolgozik ennyit hogy ki tudjon venni egy albérletet és együtt lehessünk. Csak a szép szavak mellé nincsenek meg a tettek :(
2021. júl. 16. 15:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne a szavaival szeressen hanem a tetteivel is mutassa meg! Így hogy nem mutatja meg legyen vége
2021. júl. 16. 17:36
 6/8 anonim válasza:
100%

Vége.

Minden férfi egy görény állat

1% a kivétel

2021. júl. 17. 02:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar találkozni.

Érted?

2021. júl. 17. 07:18
 8/8 anonim ***** válasza:
A kérdés csak az, hogy te miért akarsz megmenteni egy olyan kapcsolatot, amiben a partnered látni sem akar téged.
2021. júl. 17. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!