Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban vége lenne, vagy menthető még?
Sziasztok, a véleményetekre vagyok kiváncsi.
1 éve vagyok együtt a barátnőmmel. 8 hónapig tökéletes volt, sülve főve együtt voltunk. Minden szabadnapot együtt töltöttünk és soha egy veszekedés nem volt. Aztán elmentünk együtt nyaralni, ahol meginogtam kicsit és úgy éreztem besokalltam. Nem mondtam el neki, próbáltam magamban elintézni mert nem szerettem volna megbántani. De ő látta rajtam hogy valami nem oké, folyamatosan kérdezgette hogy szeretek e még vele lenni, van e valami baj stb. Utólag tudom hogy butaság volt hogy nem beszéltem neki erről, de a lényeg hogy ennek hatására ő is bele esett egy ilyen állapotba. Én kb 1-2 hét alatt túl tettem magam ezen a dolgon de nála már másfél hónapja tart és azt mondja elmúltak az érzések. Szeretné újra érezni de nem megy. Próbáltam időt adni neki , de rettentően szenvedek ha nem lehetek vele, igy ma egy komolyabb beszélgetést tartottunk, aminek az lett a vége hogy ő inkább elenged hogy ne szenvedjek, ne várjak rá úgy hogy ő sem tudja hogy mi lesz. Mindketten sirtunk és nagyon nehezen váltunk el, nagyon szeretem, vele képzelem el az életem és nagyon kivagyok. Mit gondoltok lehet ebből még valami ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!