Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt már olyan, hogy csak úgy tudtatok elengedni valakit, ha visszautasított titeket?
Próbáld meg! Csak nyerhetsz a dolgon.
Volt velem is ilyen. Amikor visszautasított, azonnal megszűnt a varázsa.
Most megint így vagyok egy lánnyal. Határozottan még nem mondott nemet, bizonytalan, de már jobban járnák azzal is, ha elutasítana.
sztem csak hülyét csinálsz magadból,de jó nagyot.
ne fuss olyan szekér után, ami nem akar felvenni.
ő már megmondta, h. nem akar tőled semmit.
minek ezt újrajátszani?
ha csak így tudd lezárni az meg mit mond el rólad?
nincs tartásod, önbecsülésed, tulajdonképpen céljaid sem, mert ha lenne, akkor kitöltené az életed, rég fütyülnél erre a csávóra, és kezdenél magaddal vmi értelmeset.
és őt is szar helyzetbe hozod.
szted neki hogy esni, hogy odamész kuncsorogni, mint vmi szeretetkoldus hozzá, plusz sarokba szorítod, mikor kérleled, h. utasítson újra vissza.
minimum hibbantnak gondolhat.
ez nem vonzó egy nőben, én sem akarmnék ffiként tőled semmit.
ez egy tapadó, dependens, irracionális és maladaptív stratégia, amibe bele akarsz még rángatni mást is, aki korrekt volt veled, megmondta nem akar, nem használt ki, nem élt vissza az érzéseiddel.
hagyd őt békén, és menj tovább.
Ha akart volna időközben tőled valamit, ő keresett volna meg, de nem így történt.
És igen, az egy lerázós duma, hogy nem állt készen... valójában nem érintetted meg, nem szeretett beléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!