Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlik valaha? Érdemes keresnem hátha van még remény?
Nos, lassan 3. Éve leszek megrögzötten szerelmes egy srácba, aki nem viszonozza a szerelmem.
Röviden felvázolom a sztorit:
Ex legjobb barátja és nekem is barátom volt. Miután exemmel szakítottunk szerelmet vallottam neki, ő az exemre hivatkozva visszautasított, ez volt kb egy éve. Azóta sem telik el úgy egy nap hogy ne gondoljak rá. Exem azóta becsajozott,talán nem venné rossz néven ha írnék a haverjának, de a büszkeségem mégis azt mondtattja velem hogy nem tehetem, a szívem viszont mást mond. Félek sosem fog elmúlni, sosem fogok senki iránt úgy érezni mint iránta. Hiába próbálkozom más fiúkkal, mindenkibe őt keresem.
Szerintetek megérne egy próbát írni neki?
Köszönöm a válaszod!
Állítása szerint sosem nézett rám nőként exem miatt. Régen legalábbis ezt mondta. De szerintem ő már elfelejtett engem, egy jelentéktelen személy voltam az életében.
Félek hogy reagálna ha ráírnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!