Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha visszautasított miért keres még?
Anno még résztvettem egy táborban és találkoztam egy lánnyal akivel egy asztalhoz ültem.Jövőre újra találkoztam vele mert a mi iskolánkba kezdett járni de akkor még A és B osztályok voltak.A következő évre már egy osztályba kerültem vele és jó barátok lettünk.Volt egy lány aki tetszett nekem és a lánybarátomon(akiről szól a kérdés) észrevettem pár furcsa dolgot:órák közben néz,amikor köszön mosolyogva köszön (amit a múlt évben nem csinált)
Azt hittem szerelmes belém de én AZT HITTEM hogy nem vagyok belé az. A covid miatt kihagytunk egy teljes iskolaévet,ezért nem találkoztunk sokszor.
Majd mikor visszamentünk(ez az idei az utolsó évünk) olyan volt minden mintha megutált volna már nem köszönt,ha ott voltam a közelében levegőnek nézett max.csak annyit beszéltünk hogy "segítesz a matekban?"és ennyi.Majd rájöttem hogy nagy barom voltam és mindvégig belé voltam szerelmes nem pedig abba a másik lányba csak akkora idióta voltam hogy nem mertem magamnak bevallani.Később bevallottam neki,hogy mit érzek és visszautasított.Majd pár hónapra rá mintha újrakezdődött volna minden megfogta a vállamat és rámosolygott onnantól újra vidáman köszönt, mosolygott rám és észrevettem,hogy újból nézeget és amikor beszélünk megtöri a szemkontaktust amikor pedig irogatunk valami mintha más lenne.
Szerintetek mi lehet?
Megváltoztak volna az érzései,vagy inkább ne filozofáljak ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!