Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres még mindig, ha már visszautasított?
Ma konkrétan randira hívott.
Pedig amikor én léptem felé, akkor visszautasított. Megértem, hogy most egy darabig ne keressen, majd még találkozunk úgyis. Ennek ellenére keresett eddig is, amikre nem reagáltam.
Ezen nincs mit megbeszélni. Pláne nem randira hívni. N
Nincs kedved kettesben elmenni valahová? Randira? Igen, randira hivtalak...
Elég érthető voltam vajon? Ja én vagyok a nő
Nőként nem tudok pasi fejjel gondolkodni.
Szóval, ha nem akkor most mit igen. Ott volt a lehetőség, kvázi tálcán kínáltam magam, ergo kihagyott egy numerát. Most meg meggondolta magát, és randizzunk=dughatnánk. Ez mi, minek kell ez?
6
Amúgy igazad van, bármi lehet. A rosszabb az, ha te csak ló helyett lennél szamár, és akkor még volt esélye a lónál, de aztán pofára esett, és így már jó neki a szamár.
A jobb, ha csak egy tutyimutyi önbizalomhiányos marha, akit qrvára váratlanul ért az, hogy te konkrétan randira hívtad.
Nem írtál túl sok konkrétumot, így a kérdésed egy nagy szar, és csak annyi a funkciója, hogy kitombolhasd magad. Ha valóban érdekelne a válasz, akkor részletesebben írtál volna, mert mi sem vagyunk gondolatolvasók meg mindentudók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!