Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Legmélyebb szerelmi bánatból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legmélyebb szerelmi bánatból hogy lábaljak ki?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok.

Fél évig voltunk "együtt". Az utóbbi hetekben már valami nem működött, megéreztem hogy baj lesz. Nem úgy viszonyult már hozzám, mint addig. Sokkal kevesebbet beszéltünk, keresett.

Könyörögnöm kellett, hogy elmondja mi van. Kiderült, hogy valaki más van már a képben. Szerinte hiányzik belőlem a szikra, nem tud már szeretni engem.

Tökéletesnek tűnt mellette az életem. Még ha egy nagy hazugság is volt a részéről, de én nagyon boldog voltam.

Nagyon beleszerettem. Annyira, hogy már most tudom, hogy nem fog elmúlni, hiába is próbálkozok. Annyira, hogy tudom, senkit nem fogok így szeretni. Bármit megtettem volna érte.

Már második hete, hogy úgymond ki vagyok "dobva" (nem voltunk összeköltözve). Azt érzem, hogy bár meghalnék most. Nem akarok tenni magammal semmi végzeteset. De nem kívánom az ételt, nem eszek. Halálra cigizem magam, sehová nem járok azóta, és senkivel nem beszélek, csak cigiért megyek le. Szerintem fogytam, mert eléggé beesett az arcom. A szemem amúgy is ki van sírva, és be van vérezve, mert egész nap fekszek és sírok. Nem tudok mást tenni, mert nem érdekel semmi se, és senki se.

Már most tudom, hogy úgyse akarok senkit. Csak rá tudok gondolni minden percen. Meg arra, hogy az új barátnőjével de jól szórakozhatnak most. Kikészít a gondolat. Bár meghalnék. Tudom, hogy szerintetek úgyis elmúlik, de én érzem, és tisztában vagyok vele, hogy nem fog. Nagyon erős kötődés alakult ki, főleg hogy első szerelem volt, első komolyabb kapcsolat. Nem vagyok képes kiheverni ezt az egészet.

Ahogy az idő telik, csak rosszabb. Gyomorgörcsöm van, és alig alszok. Úgy telnek el a napok, hogy sírok, és nincs kinek beszélnem róla. Azért most jobb érzés kiírni, de ez se segít semmit.

Soha nem leszek képes így szeretni valakit. Teljesen feleslegesen próbálnék meg ismerkedni és kimenni az emberek közé, mert úgyse érdekel semmi. Nem akarok senkit, csak őt. De ennek már vége. Csak a közös képeinket nézegetem, sírok, és az együtt töltött pillanatokra gondolok.

Felemésztem ezzel lassan saját magamat. Úgy is annyira el vagyok gyengülve, hogy még pár hét és belehalok. De jobb lesz, úgy érzem. Így nem vagyok képes élni nélküle. Tönkrement az egész életem, nem tudok.

Nincs a világon ennél nagyobb fájdalom. Nem túlzok. Voltak komoly betegségeim, de ennyire nem fájt, mint ez a lelki válság. Végem van, és nem bírom már.

2021. júl. 13. 07:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%

ha te egy pasitól teszed függővé a saját életed értékességét, az életben maradásodat, akkor te nem szerelmes vagy, hanem beteg...

soha egyetlen partnerétől se függjön ilyen mértékben se nő, se ffi.

legyen saját életed, céljaid, terveid, és ne egy pasin függj ilyen betegesen, ne egy másik ember határozzon meg ilyen mértékig...

én egy ffi helyében meg is ijednék tőled, mert azt jelenti, h. érzelmileg éretlen vagy, dependens (társfüggő), nincs saját életed, kihasználható és manipulálható vagy.

szóval ezt ne... sok csalódás fog még érni az életben, belehalás helyett inkább felnőttként próbáld ezt kezelni.

2021. júl. 13. 09:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Pasi vagy vagy csaj? mert ez vagy elkerülte a figyelmemet vagy nincs is benne
2021. júl. 13. 09:45
 13/14 anonim ***** válasza:
31%

Nekem 16 éve tart a szerelmi bánatom.

Semmi értelme az életem nélküle.

Fontolgatom az öngyilkosságot.

Semmihez sincs erőm, teljesen lebetegedtem.

Te kérlek soha ne juss ide!

2021. júl. 13. 10:46
 14/14 anonim válasza:
Szia kedves kerdezo,azota hogy vagy? Sikerult tovabblepni?
2022. jan. 13. 21:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!