Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elintézte a családom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elintézte a családom, hogy vége legyen, mert szerintük hozzám öreg?

Figyelt kérdés

Volt egy egyetemi tanárom, akivel már az egyetemen is jól kijöttünk. 6 fő volt a szemináriumon, megismertük egymást kicsit jobban beleértve őt is. De ott semmi nem volt. Azután végeztem, de ez a kiscsoport tartja a kapcsolatot, így beleértve a tanárt is. Mindig nagyon erős szimpátia volt köztünk. Azután elhívott egy olyan találkozóra is, ahol már csak ketten voltunk. 3 hete találkozgattunk, amikor a nővérem által az egész család megtudta, hogy randizunk. Kiakadtak, mert 18 évvel idősebb nálam. Nem is látták pedig. Jóképű, sportos, egyáltalán nem látszik a kora. Eltelt pár nap, majd jött tesóm azzal, hogy ő megtalálta a nekem valót, menjek el vele randizni. Napokig ezt mondta. Írt is a fiú. Nagyon durván erőszakos volt a fiú is, meg nővérem is. Hülye voltam, de egyszer találkoztam vele, hogy tesóm leszálljon rólam. Gondoltam, utána megmondom mind a kettőnek, hogy nem jött be és akkor békén hagynak. Hát így is lett, mind a ketten megsértődtek.

Csak közben a másik férfi megtudta. Azt mondta, hogy miután én találkozgatok másokkal, akkor biztosan félre értette azt, amit látott rajtam, mert ő úgy látta én is komolyan gondolom.

Mit tehetnék? Nyilván ezek után, ha visszamehetnék az időben nem találkoznék azzal a fiúval. De ez van. Ez ennyi volt? Pedig 5 éve ismerjük egymást (persze ennyire közelről azért nem). Azt érzem pedig, hogy szerelmes vagyok és ő is és még csak meg sem próbáljuk? Mikor mondtam, hogy mi volt, nem hitt nekem. Szerinte fiatal vagyok és igényem van még az ismerkedésre, nem akarok elköteleződést. De ez nem igaz.

24/N

2021. júl. 4. 11:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Te intézted el. Elvileg 24 éves, felnőtt nő vagy, nekem érthetetlen, hogy miért mentél bele abba a másik randiba. Nem hiszem, hogy ezek után komolyan tudna venni bárki is.
2021. júl. 4. 11:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem ez az egy rossz húzásom határoz meg engem... hibáztam, el is ismerem, de még egy csók sem volt. Ráadásul úgy mentem el a randira, hogy tudtam mit fogok mondani a végén
2021. júl. 4. 11:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a rossz hogy hagytad magad befolyásolni. Ha valaki nem tetszik, nem érdekel (pláne h közben szerelmes vagy másba) akkor nem mész vele randira. Gondolom senki nem tartott pisztolyt a fejedhez. Nem volt kötelező.

Tehetsz még egy próbát ahol SZEMÉLYESEN elmondod neki hogy szereted, nem akarsz kalandozni, hibát követtél el mert nem így kellett volna intézned. De számolj azzal hogy lehet csak leégeted magad és ő már nem akar így semmit.

De megpróbálni meglehet.

2021. júl. 4. 11:44
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
18 évvel idősebb nálad a faszi. Működhetnek az ilyen kapcsolatok, de te nyilvàn nem vagy elég érett hozzá, ha a családod ilyen hülyeségekkel tud befolyásolni, te meg fel is ülsz nekik. Negyvenes pali állatira nem vevő az ilyen játszmázásra, az meg kifejezetten gyerekes, hogy a tesódra kened, szerintem nem tartott pisztolyt a fejedhez se ő se a pali, hogy menj el a randira. Ez a te döntésed volt, hogy elmész, tökmindegy milyen indokkal. Felnőtt ember vagy könyörgöm. Ha nem akarsz elmenni valahova, akkor nem mész el. A tanárod gondolom azt hitte érettebb a gondolkodásod, most meg csalódott benned. Nem hiszem, hogy kapsz második esélyt, mint mondtam a negyvenesek, főleg az értelmiségiek már nem kívánják maguknak a bonyodalmakat.
2021. júl. 4. 12:10
 5/9 Ramos ökle ***** válasza:
83%

Nem ők intézték el, hanem te.

Vagy gyerek vagy még, vagy éretlen, gyenge, idővel mindkettőn lehet javítani, de nem magától fog javulni, neked kell tenned érte.

Amúgy egy 40+-os férfi kb. tudja, h mit várjon, és ha azt látja egy ilyen fiatal lányon, h még nem elég hozzá, vagy ezt gondolja róla, akkor az tényleg úgy van. Akár így érzed, akár nem.

2021. júl. 4. 12:12
 6/9 anonim ***** válasza:
22%
A 2 fős szeminárium elég gyanús... Szereti a finom lányokat, akik naivak...
2021. júl. 4. 12:33
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
Úgysem működne hosszabb távon.
2021. júl. 4. 12:57
 8/9 anonim ***** válasza:
31%

Ó, annyira sajnálom, hogy nem a barátaiddal akarod ezt megbeszélni.

Első körben az a 40es férfi, aki kikezd egy huszonévessel, meg sem kellene, hogy említse az érett szót, ugyanis köze nincs hozzá.

Másrészt az a tanár, aki kikezd egy volt diákjával, egyáltalán nem cselekszik etikusan, sosem lesz normális kapcsolat abból, ahol 5 évig alá-fölé rendelt viszony volt, és te nyilván ez alatt az idő alatt vonzódtál hozzá, illetve vonzódott ő is hozzád. Sosem lesztek egyenlő partnerek, mert a vonzalom a alá fölé rendelt viszonyban jött létre.(ami a vezető beosztásban lévőtől nagyon nagyon etikátlan)

Aztáán, a nagy korkülönbséges kapcsolatokat nem a külsőségek miatt ítélik el, hanem az élettapasztalat béli különbség miatt, amit a fiatalabb fél sosem érez.. Sajnos ez van, 18 év rengeteg, ha nem lát téged gyereknek ekkora különbséggel, valami nincs rendben nála. Az oké, hogy gerjed rád, két felnőtt akkor dug, amikor akar, de ha kapcsolatról van szó..

Másrészt nem függ az érettség attól, hogy kikkel találkozol, vagy akarsz e még keresgélni, egyszerűen bántotta a hiúságát, hogy nem ő az egyetlen lehetséges ember az életedben, ő olyat aki, aki őt körülrajongja(alá-fölé rendelt viszony, ugye:D).

Aztááán, szerintem nem randi találkozni egy olyan ellenkező nemű személlyel, akitől nem akarsz semmit. Gondolom vannak barátaid, meg haverjaid, ügyfeleid, kollégáid, random vadidegennel is be lehet ülni kávézni és nincs abban semmi rossz. Minden rajtad múlik, ez ugye bizalmi kérdés, meg értékrendfüggő, gondolom erősen konzervatív emberrel nem akarsz összejönni, csak kiérzed, milyen zsaroló, birtokló, mérgező viselkedés, ha nem találkozhatsz kettesben egy férfival sem, mert akkor máris nem vagy elég szerelmes belé.. Ahogy ő teázhat random emberrel, te is teázhatsz random emberrel. EGYSZER MINDENKÉPP, pláne ha úgy mész oda, hogy héjj találkozó végén megmondom, hogy ne keressen többet. Ebben nincs semmi, aki szerint meg van, azokat kerülni kell!

Látszik, milyen irányítható vagy, a nővéred befűzött, te inkább megadtad magad, a pasi is manipulál, te meg magyarázkodnál és bűntudatod van. Mindketten ugyanazt csinálják, uralkodnak rajtad.

Lépj ki ezekből a közegekből, ne akarj megfelelni, és keress egyenrangú partnert! A 40es középkorú férfi nem normális, a nővéred meg ugyanúgy gyerekként kezel, mint a pasi, akivel járnál. ÉS ezekről NEM te tehetsz!

Sajnálom, menj és beszéld meg pártatlannal, olyannal, akinek nincs semmilyen személyiségzavara, és a te érdekeidet nézi. Javaslok egy 40 körüli nőt(pszichiáter), mert ő valószínűleg nem akar megdugni, de már van rálátása, illetve nem bölcsész:) Ők is tartanak terápiát, nem gyógyszereznek, csak dumálnak, és nagyon jó, hogyha mások képviselik az érdekeidet, olyanok, akik pártatlanok.

Nem vesztesz semmit, ha lerázod a pasit, és összeveszel a nővéreddel(és anyukáddal!) Állj ki magadért, a te hibáidat neked kell elkövetni(és ezt nem rossz értelemben mondom)!

2021. júl. 4. 13:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj kérdező, nőlj fel. Az én családom is nagyon szereti megmondani, hogy mit hogy csináljak, csak én veled ellentétben kinyitom a számat, és bizony küldtem már el a *****ba családtagot, mert már pofátlan szintre jutott egy témában (véleményt meghallgatok, de nagylány vagyok már, megoldom magam is az életet).

24/N.

2021. júl. 4. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!