Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet az oka hogy mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka hogy mindig barát szerepbe kerülök a nőknél?

Figyelt kérdés
Már sokadjára fordul elő, hogy bizonyos nőkkel nagyon jó a kapcsolatom, én szeretnék többet, de ők csak barátkozni akarnak. WHY??
2021. júl. 2. 13:56
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod őket barátnak, ne is barátkozz velük, hanem rögtön hívd el őket, és ne sündörögj ott tovább, ha nem kellesz nekik. Mert ez a "tyű, de jó a kapcsolatom velük" arra utal, hogy úgy tettél, mintha barátkozni akarnál, aztán csodálkozol, hogy barátnak akarnak.
2021. júl. 2. 14:51
 22/36 A kérdező kommentje:
21: na teljesen jól látod! Csak annyira jó beszélgetni a mostanival is és annyira tetszik, hogy nem birok ellenállni mikor elhív hogy csináljunk valamit. Jól esik, hogy keresi a társaságom. De amúgy igazad van, ha teljesen őszinte vagyok akkor az tuti h nekem nem barát kell.
2021. júl. 2. 14:56
 23/36 A kérdező kommentje:
De végülis igaz, hogy én sem voltam őszinte. Csak azért barátkoztam vele ,hogy hátha lesz belőle több. Csak barátnak nem akartam volna... arra ott vannak a már meglévő barátaim meg haverok.
2021. júl. 2. 15:02
 24/36 anonim ***** válasza:
53%
Azért mert barátként kezelted kezeled őket és nem mint potenciális leendő partnereket. Nem adsz eléggé egyértelmű jelet arra, hogy többet szeretnél barátságnál. Én is így raktam bele egy férfit barátzonába. Meg ő is engem. Bár vonzalom az van mindkét oldalon
2021. júl. 2. 15:16
 25/36 anonim ***** válasza:
75%
Nem jössz be nekik külsőre ennyi az egész felesleges tovább gondolni.
2021. júl. 2. 15:16
 26/36 anonim ***** válasza:

24.

Nem adsz eléggé egyértelmű jelet arra, hogy többet szeretnél barátságnál.

Adhat akármilyen jelet, ha nem jön be a másik félnek akkor nem lesz belőle semmi (max barátság).

2021. júl. 2. 15:18
 27/36 A kérdező kommentje:
köszi köszi a válaszokat...!!!
2021. júl. 2. 15:26
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

6# Felfedeztem valamit az írásodban! "...ha másképp nem megy..." Szerintem ez a baj, hogy erőlteted, meg bedobod hogy vonzódsz hozzájuk, (most mindegy hogy igaz vagy sem, nem ez a lényeg), De!

Annyit adj, amennyit kapsz!

Gyakorlatilag magadat teszed barátzónába azzal, hogy nem várod meg hogy ők hogy reagálnak minderre, mert te barátnőt akarsz mindenáron.

Nincs ilyen.

Legyen benned tartás, hogy kellhess nekik!

2021. júl. 2. 15:44
 29/36 A kérdező kommentje:

28

Azt mondod h hagyjam / várjam meg hogy ő akarja? Valoszinu akkor adok egyertelmu jeleket de miutan arra nem reagalnak akkor en elkezdem eroltetni... nem?

2021. júl. 2. 16:07
 30/36 anonim ***** válasza:
75%
Túl baráti vagy számukra. Olyan dolgokról is beszélgetnek veled amit más férfivel nem tennének már mész a barát zónába. Nem avgy elég határozott és karakteres, akkor sajnos nem férfiként tekintenek rád. Elismerik hogy értékes ember vagy, de dugni nem fognak veled. Mit lehet ez ellen tenni? Határozottnak kell lenni, nyomulni kell, irányítani a kapcsolatot. Ha mindezek ellenére nem vonzódik hozzád akkor meg sarkon fordulni és keresni mást. Amíg ott maradsz a környezetében és reménykedsz hogy a helyzet változik csak megfosztod magad attól hogy révbe érjél. Ha egy nőtől nem akarsz semmit akkor barátkozhatsz vele, és lehetsz kedves "meleg" barát akiről lehet csajszis dolgokról beszélni.
2021. júl. 2. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!