Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tettem semmi rosszat?
Valamelyik nap voltam kint baratnőmékkel és feljött egy párkapcsolatom ami 12 éves koromban volt. Nagyon nem volt komoly, netes volt, csak kepen lattam stb.
Es mivel en jelenleg parkapcsolatban vagyok egy fiuval masfel eve, buntudatom lett hogy nekem az a fiu annorol eszembejutott.
Aztan tulgondoltam a gondolatot es az jott ki h a fejembe lett egy elkepzeles röviden h en azzal a sraccal akarmit is ugy szexualisan csinalok. Pedig nem vagyok erre, mar evek ota eszembe sem jutott a srac. Mindig is hulyesegnek tartottam azt a kapcsolatot. Es most meg buntudatom van a jelenlegi baratommal szemben hogy en huh mire gondoltam.
Rossz ember lennek?
Tehat most en csináltam barmi rosszat? Eleve sose lattam eloben q sracot sose volt vele semmilyen szemelyes kontaktom. Nem valtott ki belolem semmit a gondolat. Csak nagyon tulgondolos vagyok. Nem tudom mit tegyek mert nagyon haragszom magamra.
Nem tettél rosszat, ne agyalj.
De biztos, h te már felnőtt vagy? A kategória miatt kérdem.
Itt kene megvilagosodni, hogy mikor a ferfiak mas nokrol fantazialnak es onkielegitenek, teljesen termeszetes emberi dolog tortenik, es nem kene a hutlenseggel kapcsolatban vergodni rajta.
N
Kedves Lákátos Leokádia!
Az a baj, hogy te nem tudsz túlgondolni valamit, mert nincs mivel!
Kérdésedet továbbítottuk az erkölcsrendészetnek, mivel még nem vagy 14 éves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!