Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bunkó a barátnőm,ha nem tettem neki semmi rosszat?
Lényegében az történt szakított,nem akart haraggal kilepni ebből. Durván 2 éves kapcsolat volt,de jó volt minden tényleg,boldog volt ő is stb,figyelmes voltam mindig mindenre,volt munkám,autó, kérdezgettem mindig mindenről,szóval elköteleztem magam valóban szerettem nagyon, se kiabálas ilyenek nem voltak. Ő 18 múlt én 25. 2 hete van ez a dolog most sajnos. Napokban beszéltünk mondván barátok legyünk. De mikor kérdezgettem még is ez most hogy,tisztára úgy éreztem ahogy írt mintha kikelt volna magából,hogy ne várjak rá meg nemtudom nem szokás találkozgatni szakítasoknál (itt szerintem félre értett engem),én semmi rosszat állitolag nem tettem neki.Lehet kell neki "pofon" hogy a jót értékelje ezt tette hozzá. De olyan flegma volt. Másoktol kaptam olyan választ haggyam rá,majd fog keresni hogy megbánja,de addigra túl leszek ezen és nem fog érdekelni a dolog,de ne puhuljak be azért. Gondolom rám unt vagy mi ez
A vírus miatt persze sok helyre nem tudtam vinni,de előtte mindig volt valami program
"figyelmes voltam mindig mindenre,volt munkám,autó, kérdezgettem mindig mindenről,szóval elköteleztem magam valóban szerettem nagyon"
A nők ebből menekülnek csak mondom.
"ha nem tettem neki semmi rosszat?"
Ez is gond. Szeretik ha rosszat teszel.
Túl lelkis akkor meg,egyszer egyszer ha mondtam valami apróságot kész vége volt. Természete kicsit nehéz.
Igen a teljes csendet szeretném,hátha jó,bár most úgy határozott volt vagy hirtelen fel indulasbol nemtudom összevan csapva ez az egész Mindenestre friss naggyábból a dolog hagyom ha ettől jobb neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!